bioblastan numunelerim geldi çok sevindim bir sürü şey koymuşalarrrrr
kızlar bu eyüp sabri tuncerin kampanyası süper. ama benim kokular hakkında hiç bi bilgüm yok yardımcı olabilir misiniz? çiçeksi kokuları seviyorum ben şekerli ve meyveli olanları değil.
ya bende şimdi oraya bakıyordum uygunmu dersiniz?? birlikte karar verelim arkadaşlar. koku olarak seçebiliyormuyuz orda örnek olarak 3lü limon kolonyası resmi vardı.ama bisürü seçenek var onların resmi yoktu??nasıl anlıycaz bende bilmiyorum
aynen bende baktım ama karar vermedim
ben almaya karar verirsem bildiğimiz limon kolonyasını tercih etmeyi düşünüyorum.bilemiyorumda.peki fiyat olarak gerçekten okadar pahalıyken mi düşmüş??
öyle gözüküyo. içinde bi parfüm kolonya ve duş jeli var sanırım. o fiyat normaldir yani. ama kokuları bilmeyince kötü
parfüm de mi limon kolonyası olcek ozaman hahah:86::86: alla allaaa olmaz öyle ozaman
:85::85::85::85: aah ahh.şans kapımı çalsa aniden
gerisi dedigin kuzum anlamadım =)selam efetubi teşekkürler bilgilendirmen için. face içinde verdikleri linke tıkladım bilgimi yazıp yolladım gerisi varsa da anlamadımçekilişe katılmış mı oldum?
gerisi dedigin kuzum anlamadım =)
yani gönder tuşuna basıp gönderdim katılmış oldum heralde galiba sanırsam?
bioblasa mail attım gönderdiler canım her atana gönderiyorlar bana 3. gelişi aralıklarla istiyorum gönderiyorlar 20 25 tane numune var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?