Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bu eyüp sabri tuncerin kampanyası süper. ama benim kokular hakkında hiç bi bilgüm yok yardımcı olabilir misiniz? çiçeksi kokuları seviyorum ben şekerli ve meyveli olanları değil.

kızlar bu eyüp sabri tuncerin kampanyası süper. ama benim kokular hakkında hiç bi bilgüm yok yardımcı olabilir misiniz? çiçeksi kokuları seviyorum ben şekerli ve meyveli olanları değil.

ya bende şimdi oraya bakıyordum uygunmu dersiniz?? birlikte karar verelim arkadaşlar. koku olarak seçebiliyormuyuz orda örnek olarak 3lü limon kolonyası resmi vardı.ama bisürü seçenek var onların resmi yoktu??nasıl anlıycaz bende bilmiyorum

selam efetubi teşekkürler bilgilendirmen için. face içinde verdikleri linke tıkladım bilgimi yazıp yolladım gerisi varsa da anlamadım çekilişe katılmış mı oldum?

tamam teşekkürler.zuhreye maili attım hemen.ama açıklamada hafta içinde size tanıtılacak pardesülerden seçin diodu.neyse amaaann sanki bana çıkacakda nerdee

bioblasa mail attım gönderdiler canım her atana gönderiyorlar bana 3. gelişi aralıklarla istiyorum gönderiyorlar 20 25 tane numune var

arkadaşım son soruu vividenti deniyorum mesaj hata olarak geri geliyor..info yazdığı için galibaa nasıl yapabiliirm.kendi sayfasına girdim oradad iletişim falan yok??:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…