• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ben her kamyadam almıştım e.sabri tuncer,en güzel kokusu silver rain,şiddetle tavsiye ederim.birde silky touch gibi bişey var oda çok hoş.muhakkak alın çok kaliteli ürünleri

hot kisses ıle sillky touch mı ne var onları alaım dedım ,biri bana bırı arkadasıma ..

ada silver rain mi alsam ,nasıl kokusu :26:

hot kisses ıle sillky touch mı ne var onları alaım dedım ,biri bana bırı arkadasıma ..

ada silver rain mi alsam ,nasıl kokusu :26:

Silky Touch bir önceki kampanyada en çok tercih edilen ürün :34: Hot Kisses biraz baharatlı ve ağırmış yorumlara göre, bu tarz kokuları seviyorsan alabilirsin :34:

agır kokuları daha cok sevıorum ,kış kokusu..

hot kissesdan baska ne olbılır kı cok çeşit var,sen aldın mı ne aldın kopya cekeyım :))

agır kokuları daha cok sevıorum ,kış kokusu..

hot kissesdan baska ne olbılır kı cok çeşit var,sen aldın mı ne aldın kopya cekeyım :))

Ben geçenki kampanyada Pure Love ve Blackberry almıştım ama ikisi de hiç hoşuma gitmedi! Şimdi Sily Touch, Cherry Pie ve Hot Kisses sipariş ettim. Gelince yazarım yorumlarımı :71:

aa sevindim bak şimdi:81:koklama şansımız olmadığından maalesef insan hangisini seçeceğini bilemiyor.en azından kokusunu bildiğim bir şey alayım dedim,çok severim çilek kokusunu:69:

ben hatta ikinci seti aldım çilekli bugün geldi daha :16: bir de silky touch aldım. Silky touch aşırı hafif kremleri nerdeyse kokmucak o derece. ama body misti çok güzel :21:

Ben EST cherrie pie almıştım, kokusuna bayıldım :16:. Şekerli bir koku, eğer dior miss cherrie kullanan veya bilen varsa, onun kokusu. Tavsiye ederim :16:

link çalışmıyor kontrol edermisiniz sanırım ortasında yer alan .... kısmının yerine bişeyler gelmesi lazım

bugün sipariş verdim ,eyüp sabri tuncerden ,

sılly touch kalmamıs bende hot kısses ve cherry pie istedim ..insallah guzellerdır

arkadaşlar aranzda meryem duran ve hümeyra bozdoğan ı tanıyan bilen varmı acaba benim blogumdan karaca esrp kazandılar acıl bılgılerını beklemekteyım bugun son gun gelmesse yenıden cekılsı yapmak zorunda kalıcagım lutfen tanıyan varsa haber versın ve maııllerıne baksınlar :5:

Back