Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
MAGRENTA-----özsüte katılmak için özsüte gitmek lazım cnm
yoksa nasıl katılacağız :))

giden vardır mutlaka canım :)
zaten kahve kazanmışım insan pastada ekler heheh neyse kahveler bedava pastayıda biz alırız

kozmodermoya bakmadım ben incelemedim henüz şeymacım :)

Son düzenleme:
zaten kahve kazanmışım insan pastada ekler heheh neyse kahveler bedava pastayıda biz alırız

hımmm ...
anladım cnm bilsem dün zorla götürürdüm kocimi
tmm cnm afiyet olsun sana şimdiden

hımmm ...
anladım cnm bilsem dün zorla götürürdüm kocimi
tmm cnm afiyet olsun sana şimdiden

kızlar eyüp sabri tuncerin yılbaşı kampanyası varmış
bilgisi olan varmı yaza alan

kızlar eyüp sabri tuncerin yılbaşı kampanyası varmış
bilgisi olan varmı yaza alan

Gardenia'cım ben de biraz önce mailbox'a bakıyordum, EST'nin müthiş Perfume Jewels kampanyasını gördüm Normalde 40 TL olan ürün seti yılbaşı özel sadece 5.90 TL'e düşmüş!!! :)) Ama hangisini alacağıma karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? Geçen sene Blackberry ve Pure Love'i almıştım, Blackberry şekerli olduğu için içimi baydı. Pure Love'i de pek sevmedim açıkçası

baa bioblastan 3. kez numune geldi bugun sürekli istiyorum yolluyorlar 70 tane oldu artık kullanayım tüy dökücüden baslayarakkkkkkk kayda deger miktara ulastı

evet canım bende geçen blackberyy almıştım hiç,beğenmedim
senin gibi bende kararsızım bu konuyla ilgili bir topik daha var
oraya yazdım kullananlar lütfen fikir versin diye bende arkadaşlardan fikir alıp tekrar sipariş vericem sanada yazarım mutlaka yazdığın iyi olmuş PURELOVE bunu da eledim şimdi

:)) Forumdaki arkadaşlar çok sevmişlerdi Pure Love'i ama ne bileyim işte, zevk meselesi yani, hoşuma gitmemişti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…