Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
İxora dan bana mesaj galmiş 2 haftaya kadar numune göndereceklermiş bakalım neler var. başka yerden cevap gelmedi

merhaba arkadaşlar loft cosmetic den gelen mesajı yazıyorum

Merhabalar ..... hanım numune gönderimimiz toplu siparişlerde ve işletmelere yöneliktir
ürünlerimizin güvenilirliği ve referanslarımız için
web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz ancak denemek isterseniz sitemizde gördüğünüz ürünlerden
istediklerinizden 1 adet dahi olsa adresinize teslim olacak şekilde sipariş verebilirsiniz.
sipariş vermek istiyorsanız banka hesap numaralarımızdan (Hesap numaraları için tıklayınız.)
birine havale yapmanız ve bize telefonla bildirmeniz yeterlidir.
yada kapıda ödeme sistemi ile kargo tesliminde kapıda ödeme yapabilirsiniz (7.5 tl extra masrafı vardır.)
fiyat ve ürün bilgisi için :LOFT Cosmetics SPA & Wellness Masaj yağları Sauna Esansı, Kil, Yosun, Masaj yağı

size yönelik tavsiye edebilceğimiz ürünlerimiz
Anti aging masaj yağları
Profesyonel masaj yağları
Volcanik anti aging sea clay 300 gr.

Numuneler üretim aşamasında olduğu için gönderim yapamadık. Haftaya ellerinde olur

ixoradan gelen cevap. arkadaşlarım bayram öncesi form doldurdu hala almadılar. benden sibel hanıma teşekkür amaçlı mesaj yazdım. arkadaşlarım numunelerini almadılar dedim. bu yanıt gelmiş. gecikenler için bilgi vereyim dedim.

merhaba arkadaşlar bende forumdan görüp rosense dün yazdım inanamadım ama bugün göndermişler numuneleri 14 adet 5mlik tester. kargo 2.5 tl

şanslıymışsın canımalkisalkisalkis ben okadar denedim muğlada bayimiz var diyerek bana göndermediler güle güle kullan ürünlerini

organicum şampuan varya kızlar bende oraya mail atmıştım numune gönderiyormu diye işte cevabı:

Sn. .........,
Öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
350 ml. ürünümüz kuru/normal (mavi kutuda) ve yağlı (yeşil kutuda) olmak üzere iki tip cilt için özel olarak formüle edilmiştir.
Stres, mevsim dönüşleri vb. kaynaklanan kadın ve erkek tipi saç dökülmelerinde şampuanımızın etkisi kanıtlanmıştır.
Organicum özellikle sürekli boyanmaktan, oryalden, balyajdan kuruyan, yıpranan hatta yanan saç kökleri için ideal bir günlük saç bakım ürünüdür.
Doğum sonrası dökülmelerde de etkilidir.
Kuruluk, matlık, dökülme ve kepek problemleriniz için Kuru/Normal tip şampuanımızı öneririz.
Erkeklerde ve kadınlarda aşırı sebum üreten (aşırı yağlanan ve bu yüzden dökülmeye yol açan) ciltler için yağ dengesini düzenleyen ve dökülmeyi önleyen Yağlı tip şampuanımızı öneririz.
Saçlarınıza 2 dk masaj yaptıktan sonra durulamanız yeterlidir, tam organik hidrosolün
etkisini 3-4 yıkamadan sonra fark edeceksiniz.
Organicum 20 yıllık bir terapi merkezi tecrübesi sonucu geniş spektrumlu ve bitkilerin tedavi edici bileşenleri dengelenmiş bir formülle üretilmiştir.
Kür şeklinde uygulandığında (başka saç ürünleri ile karıştırılmadan) sonuca daha kolay ulaşılacaktır.
Saç gövdeniz kimyasal işlemlerden veya güneş, tuz, klor vb. dış etkenlerden dolayı yıpranmışsa Organicum Yoğun Bakım Aktif Saç Kremini kullanmanızı tavsiye ederiz.
Saçlarınızı kurularken hırpalamamaya ve çok sıcak ve uzun süreli fön çekmemeye de dikkat etmelisiniz.
Tanıtım amacıyla KDV dahil 19 TL den satışa sunulan şampuanlarımızı ve 34 TL den satışa sunulan aktif yoğun bakım kremimizi, ücretsiz testerlerimizi ve
broşürlerimizi web sitemizde sıralanan eczanelerden temin edebilirsiniz.
Hiçbir Organicum ürünü hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. (Cruelty Free product)
Sitemizde on-line satış bölümü de mevcuttur.
Saygılarımızla,
Işık Terapi

fıschemden mail geldi.adres bilgilerimi istediler.bende yazıp gönderdim.ne zaman gelirki ürünler

ixora geldiiiiiii
ixora 3,5 tl kargo parası ama kokular cok gusel valla
7-8 tane var sanırım bıde 5-6 tane salyangoz kremı var
ben begendım :)
kokusuda kalıcı sanırım gıdıp oradan parfum alabılırım kendıme kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…