• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ne sanslısın denizcek :))
sanırım :))ilk mesaj atarken gittimi adres yazmadım tekrar yazim falan derken
karıştı heralde :sm_confused:
bol bol el ayak kremim odlu
oysaki ben maillerimde belirtmiştim tüy dökücünüzden istiyorum diye :çok üzgünüm:
nese saolsun fischem
el kremini akşam kullandımda yumuşacık oldu ellerim :hulya:

azönce dax tan numune istedim hemen döndüler numune talebi çok oldugu için kargo bedelini kabul ederseniz gönderelim diye mail geldi kabul ettim bakalım ne gelecek inşallah kargo bedeline deger fisfisfis
adresimi yazp yolladım bugun kargoya verelim ozaman dediler bakalım yarın falan gelir sanırım:teytey:
aşagidaki adrese mail atp istedim ben ürünlere bu adresten bakabilirsiniz D A X
info@dax.com.tr

kıslaaaaaar rosenselerim geliyor. kaydirigubbakcemile2
eşimin kızkardeşi benim için istemişti. onun bulunduğu yerde yok bayii.
dün gelmiş o da bugün kargoya veriyor bugün yarın alırım sanırsam.

garfield cevap mail adresine geliyor.

denizcek fischemden cevap gelmedi bana. akannehir

kızlar lacoste-parfums.com sitesine girerseniz orada free sample diye bir bölüm var, anladığım kadarıyla numune talep edilebiliyor fakat yeteri kadar ingilizcem olmadığı için cesaret edemedim.
ıngilizcesi yeterli olan arkadaşlar siteye girip bizleride bilgilendirebilir mi?

azönce dax tan numune istedim hemen döndüler numune talebi çok oldugu için kargo bedelini kabul ederseniz gönderelim diye mail geldi kabul ettim bakalım ne gelecek inşallah kargo bedeline deger fisfisfis
adresimi yazp yolladım bugun kargoya verelim ozaman dediler bakalım yarın falan gelir sanırım:teytey:
aşagidaki adrese mail atp istedim ben ürünlere bu adresten bakabilirsiniz D A X
info@dax.com.tr
canım gelince foto falan ekleyebiilirmisin değerse kargo ücretine falan bizde isteyelim bari :hulya:

canım gelince foto falan ekleyebiilirmisin değerse kargo ücretine falan bizde isteyelim bari :hulya:
tamam canım gelince eklerim mutlaka

iycrph.jpg

buda fischemden gelenlerkaydirigubbakcemile2​

kıslaaaaaar rosenselerim geliyor. kaydirigubbakcemile2
eşimin kızkardeşi benim için istemişti. onun bulunduğu yerde yok bayii.
dün gelmiş o da bugün kargoya veriyor bugün yarın alırım sanırsam.

bende aynen senin gibi yarına bekliyorum rosenselerimizemuszemus
eşimin ablası adına mail atmıştım rosensenin bayisi olmadığı için oraya gönderdiler dün gelmiş bugün kargoya vericekti
aynı numune kaderini paylaşıyoruz canım vereliniortak delikafadulden

Back