Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba arkadaşlar ben yeni aranıza katılıyorum
acaba fischemden yada harhangibir markadanürün nasıl istiyorsunuz yada nasıl mail atıyorsunuz
yardımcı olursanız çok sevinirim

canım aynen dediğin gibi yaptım daha önce ama gitmedi. acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm. şimdi tekrar denedim bakalım ne olacak. bekliyorum. :sinifsinif:

merhaba arkadaşlar ben yeni aranıza katılıyorum
acaba fischemden yada harhangibir markadanürün nasıl istiyorsunuz yada nasıl mail atıyorsunuz
yardımcı olursanız çok sevinirim

hoşgeldin. önceki sayfalarda yazıyor ama kısaca anlatayım.
ürünün sitesine giriyorsun. arkadaşlarımız link vermişler bakarsan önceki sayfalara göreceksin. siteye gir iletişim formunu doldur. numune istiyorum de.
ixora yaz google dan iletişimdeki formu doldur. mail adresine cevap geliyor.
rosense ye gir bulunduğun yerde bayi yoksa kesin gönderiyorlar. bana gelmedi belki sana gelir. gelince numunelerin bizimle paylaş.a.s.

loft tan mail varrr::lepi:

merhabalar.....hanım yosun numunesi elimize mevcut değildir. o yüzden bir müddet ertelemek zorunda kaldık ama eğer kil maskelerimizden numune isterseniz bugün içinde kargoya verebiliriz saygılar

dedi bende kargo ücretini sordum:
çok fazla numune talebi olduğundan şirket prensibi olarak kargo ücretlerini numune talep eden müşterilemiz karşılamaktadır. ama anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi olmasından ve sizinde izmirde olmanızdan dolayı kargo ücreti ortalama 3-4 tl civarında olacaktır. saygılar.

merhaba arkadaşlar bende forumdan görüp rosense dün yazdım inanamadım ama bugün göndermişler numuneleri 14 adet 5mlik tester. kargo 2.5 tl

merhaba arkadaşlar bende forumdan görüp rosense dün yazdım inanamadım ama bugün göndermişler numuneleri 14 adet 5mlik tester. kargo 2.5 tl

dedim adamlara kaç tane numune gödericeksiniz ve kaç ml ler daha cevap gelmedi

veee beklenen cevap
50 gr. kuru şekilde kil gönderimimiz olacaktır. isterseniz
300 gr. lık anti aging kil maskemizden sipariş verebilirsiniz adrese teslim ve kargo ücreti ödemeden kendi şirketimiz vasıtası ile izmir içi olduğu için gönderim yapabiliriz bunun toplam ücreti 20 tl. dir
ürün bilgisi için
LOFT cosmetics Spa & wellness masaj ya?lar? (kil maskeleri)

ne yapayım kargo parası orda akıl verinn

kızlar sonunda benimde bugün ixoradan numunelerim geldi çok mutluyum kaydirigubbakcemile5 bayan parfümü 2 erkek parfümü ve 5 salyangoz kremivardı poşetin içinde bişe sormak istiyorum gelen arkadaşlar sizin en çok hangi koku hoşunuza gitti acaba

önce numunesini dene bence beğenirsen sipariş edersin.
doğacı kayısı sabunu yağı kremi ve kil maskesi seti 40 tl. benim eşim salonnda satıyor.
numune yok ama cilt bakım günü var. ürünler bire bir deniyorsun bakım yapılıyor ve seti alabiliyorsun. istersen tek alırsın. özelden adresi yazarım.

numuneye göre kargo parası abartılımı sence??

bana sonunda cvp geldi.
Merhabalar,

Öncelikle ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Adresinizi verirseniz, numune yollamaktan mutluluk duyarız.

Soru ve sorunlarınız ile ilgili bizimle temasa geçmekten lütfen çekinmeyin demişler :)) bende adres yazdım yolladım ne zaman yolllarlar ki? bu arada fischem neler yolluodu kızlar 8)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…