• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaşasın, rosenseden kargom geldi, 16 tane yollamışlar ama, eşit değil, daha çok yüz kremi göndermişler :çok üzgünüm: , hem bi taneside yarımdı :dilcikar:, soran biri vardı, ups ile geldi, 2,60 verdim ücret. ixorada haftaya gelcek dediydi
kızlar bide ben fischeme mail attım ama adres yazmamışım, onlar dönüyorlarmıydı, tekrar yazayım mı

bende yazmamıstım fischeme önce adres geledi cvp dün dedim işte adres yazmayı unutmusum dedim yazdım adresi bugün mail geldi adres yazın yollayalm die sende dene tekrar huulya'cım

bana sonunda cvp geldi.
Merhabalar,

Öncelikle ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Adresinizi verirseniz, numune yollamaktan mutluluk duyarız.

Soru ve sorunlarınız ile ilgili bizimle temasa geçmekten lütfen çekinmeyin demişler :)) bende adres yazdım yolladım ne zaman yolllarlar ki? bu arada fischem neler yolluodu kızlar 8)

canım maili nasıl attın acaba ben atamadım da:gitme:

canım aynen dediğin gibi yaptım daha önce ama gitmedi. acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm. şimdi tekrar denedim bakalım ne olacak. bekliyorum. :sinifsinif:

sonuna yanlışlıklla tr eklio olmayasın ben öle yapmısım hata verdi kaydirigubbakcemile3

kızlar nivea da gönderiyormus numune hemde kargo onlara ait forumun birinde okudum bilen veya deneyen wr mı?

Back