Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

tatlim ben burdan 2 kez sample istedim fakat gelmiyor. tum bilgileri girince size bir kargo kod numarasi veriyorlar ama numarayi girince gecersiz sayiyor. tr ye yollamiyorlarmis. bosuna ugrasmayin kizlar...

tatlim ben burdan 2 kez sample istedim fakat gelmiyor. tum bilgileri girince size bir kargo kod numarasi veriyorlar ama numarayi girince gecersiz sayiyor. tr ye yollamiyorlarmis. bosuna ugrasmayin kizlar...

evet fi,yat listesi gelmişti bana sonradan ama onlarıda yollamıolar heralde

eeee benimle inat yapılmaz. ben istediğimi elde ederim. yok bayi var gönderemeyiz dediler. bayiye gidecek durumda olsam niye isteyim.
allahtan köyde oturuyor hemen yollamışlar. paketi açmadan vermiş kargoya. baya birşey var diye haberini aldım. krem kullanmadığı için kendine almamış içinden.
yarın gelir herhalde. zemuszemus

valla tebrik ederim cnm vereliniortak
azmin sonu zaferr
bizim butun akrabalr burda :sinifsinif:
aaaa bende malatyadaki teyzem adınamı doldursam ki kaydirigubbakcemile3

vayyyy.... çok şaşkınım arkadaşlar akannehir
rosense ve lofta mail yolladım. iletildi raporu gelmeden bana geri döndüler:) rosense size yakın bayimiz burda dedi:) loftta da arkadaşım çıktı telefona görüşemedim. tekrar ararlarsa bakalım ne dicekler:)

cnm loft artık ücretli yolluo biliorm ben istek çok oldugu içn ...o da pahalıya gelio gibime geldi.........

Ixora benim istediğim numuneler olmadığı için elimizdekilerden göndersek olur mu diye mail atmış...

ıstemedim:) Burada olan satış noktalarınızdan gider bakarım dedim:)Beğenmediğim parfüm için boşuna kargo parası vermek istemedim açıkcası...

Lacoste bana 2 yıl önce ücretsiz parfüm testeri yollamıştı kızlar;ama şişede değil.Kolonyalı mendil gibi yapmışlardıyerimseniben

valla tebrik ederim cnm vereliniortak
azmin sonu zaferr
bizim butun akrabalr burda :sinifsinif:
aaaa bende malatyadaki teyzem adınamı doldursam ki kaydirigubbakcemile3

ay sağol canım. bugün kargoya vermiş. yarın gelir herhalde. neler gelmiş yazarım.
doldur valla teyzen adına. onlar göndermezse böyle alırız işte. kaydirigubbakcemile2
ixoranın bir çok yerde bayisi var. hemen yolladılar.
memnun kalıp ürünlerini alıcam belki. adamların satışa niyeti mi yok nedir.:mymeka:

arkadaslar kımsenın hevesını kırmak ıstemem sadece kendı tecrubemı sızlerle paylasmak ıstedım
bı kac kısı avon numune almıslar. parfumlerı cok az zaten gormustursunuz.
bende numune rujları var 6-7 tane kuzenımın esı avon satıyordu numunelerınden kullanırsın dıye banada vermıstı. neyse rujlar evet mınık ve cok sırın. ama bı kac kullanım sonra kırılıyo (( dahada surulmuyolar(

kızlar ellerinde yoksa yolayamıyolar ixsora ama bi mesaj daha at zaten ellerinde varsa hemen yolarlar yoksada gelir zaten mutlaka elerinde olmuyor banada geldi

canım seninkiler kırıldı heralde sattıgım için demiorm numunlerden var hala elimde bazen sürüomama bi tanesi kırılmadı henüz..alanlarda dener kırılıo mu anlarz bn yaşamadm o sorunu

kızlar yazmayı unutmuşum , evelsi gün rosense geldi bana.numuneler :))

cnm ilk alan bendm bu paketi.. geldi günden beri sürüyorum ruju .. kırılma fln olmadı hicte. gayet güzel suruluyo sevdm ben.. bence burda ugrasıpta aldıklarımzdan daha ii parfumler tek yada 2 kullanırsn evet kucukler ama adı üzerinde bunlar numune :) ben sevdm : kesinlikle de oneririm. sadece ruj numunside varmıs o da cok guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…