Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Rosenseden numunelerim geldi 26 tane küçük tüp şeklinde el ve yüz kremi peeling göz çevresi kremi yüz maskesi temizleme sütü vs:) Bakalım nasılmış kullanınca görücez bu testerların tarihi geçmiş olmasın yalnız arkadaşlar :)

kızlar bende ixoradan sadece parfum testeri istedim krem ya da erkek parfumu yerine kadın parfumu yollayın dedim daha cvp alamadım

fixden bana geldi bi koli bulaşık deterjanı falan orjinal boyut fotosunuda koyarm arakadşalr hoşuma gitti kjargo parası bile almadı adamalr

ne kadar kargo ücreti ödedin cnm

rosense de n bende istedim daha gelmedi ama.bekliyorum tarihi geçmemiştir canım cesaret etmezler sanırım öle bir şeye

tşk ederim cvp verdiğin için ben kozmetik ürünü almak istiyorum mailmi atıyosunz firmalara? ve herhangi bi numunemı yoksa şu ürünün numunesinimi istiyorum diyorsunz?

ne kadar kargo ücreti ödedin cnm

rosense de n bende istedim daha gelmedi ama.bekliyorum tarihi geçmemiştir canım cesaret etmezler sanırım öle bir şeye

3milyon ödedim canım .
Mavi egecim inşallah dediğin gibidir yoksa yüzümüz için ya korkuyorum çünkü bi kaçının kapağı açıktı poşetin içinde:S

Fix deterjandan bulaşık ilacı vim sıvı el sabunu geldi birer şişe

mail attım canım adreslerine yani tam olarak hatırlamıyorumda iletişim formu varmıyd
google amcadan fix deterjan diye gir çıkıyo
kargo ücretide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…