Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Borcam

siteye girip e-mail liste kaydolun borcam yemek kitabı adresinize gelsin..

ben geçen hafta istemiştim, bugün geldi.. ufak, katalog gibi birşey, 45 sayfa.. kargo ücretsiz.. 1 haftada geliyor..
borcam'la yapılan güzel tarifler var içinde..
:dance::dance::dance::dance:

doldurup üye ol a basıyorum ama kaydetmiyo:sinifsinif:
katılımı bittimi acaba

ixoradan ürünlerim geldi.niye oldu bilmiyorum ama.2 pk geldi kargoyla.tabbiiki 2 ayrı ödeme yapmak zorunda kaldım.5 bayan 3 erkek 7de salyangoz kreminden oluşan bir paketti.diğerindede 5 bayan 3 erkek 5 salyangoz kremi vardı

borcama sadece e-bülten aboneliği yapmak yeterlimi ki.adres falan sormuyo ama.nereye göndercekki hediyeyi.

bugun rosenseyle karşılaştım ve girdim sordum numuelernz varmı denedikten sonra almak istiyorum dedm yok dediler........

Aşağıdaki soruya doğru cevap veren iki kişi, 2 Ekim ızmir ve 3 Ekim Ankara Cinebonus Gordion sinemalarında, yönetmen ve oyuncuların da katılımıyla gerçekleşecek olan filmin ön gösterimine davetiye kazanacktır.

“Karanlıktakiler”, ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın kaçıncı uzun metraj filmidir?

2

3

4

6

Seçim Yapınız

*Talihliler, tüm üyelik bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak dolduran üyeler arasından seçildiğinden, lütfen profilinizi kontrol edin.
Müzik, Video, Haber, Forum, MTV Dizileri, Oyunlar | MTV Türkiye Üye Giriş

Uzun metrajlı filmleri

* Günaydın ıstanbul Kardeş (1999)
* Çilekli Pasta (2000)
* Bana Şans Dile (2001)
* Mustafa Hakkında Herşey (2004)
* Babam ve Oğlum (2005)
* Ulak (2007)
* Issız Adam (2008)
* Karanlıktakiler (2009)

toplamda 8 ediyor ama seçeneklerde en fazla 6 var

-Hayat Su'dan Anket-

Hayat Magazin'in 4. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşabilir hem de her 20. katılımcıdan biri olarak Schwarzkopf & Henkel bakım seti kazanabilirsiniz

Anketi İçin TıkTık

af gıda mıydı neydi olumlu yanıt göndermiş yeni şeyler eklenmiş sağolun kızlar haber veriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…