• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
derecine glisss ve aft den hiç bişey gelmedi hala.
denizcek güle güle kullan nasıl istedin.

kızlar ben isteyeli tam hatırlamıyorum ama 2 3 gün falan oldu sanırım
fixdeterjan diye yazın iletişiminden atılmıyo baktım şimdi siz adreslerine mail yollayın

kızlar fix deterjana dün mail atmıştım hemen geri döndüler zaten. bugünde satış temsilcisi aradı cepten. numune isteğinizi öğrendik. söz veriyoruz göndereceğiz dedi.firmamızın adını nereden duydunuz gibisinden bişiler söledi. dedim kadınlar kulübünden duydum.birisi şaka yapmış sanıırm adamlara dalgamı geçmişler ne anlamadım tam teli çekmiyordu. sonra tekrar ararım dedi tel kesildi.
helal olsun adamlara yaaaaaaa. en diyimki ne kargo parası alıyorlar(daha bana gelmedi ama) nede diğer numuneler gibi bir cimcik gönderiyorlar ürünlerinden. tuttum ben bu fix deterjanı. tüketiciye önem veriyorlar abicim bir kere:)))

ixoradanda mail geldi 2 hafta içerisinde ürünleriniz gelecektir diye. birde toplu mesaj gönderiyorlar oradan. bir sürü msn adresi vardı:)))

hadi bakalım gazaaam mübarek olsun. daha kapıma bişi gelmedi bakalım:))

düş canım hayırlı olsun seninkilerde. güle güle kullan canım rosenselerini.rosense çok iyi bir marka arkadaşlar. ürünlerinde yamuk olacağını hiç sanmıyorum. son kullanma tarihleride ürünlerin altında yazıyordur mutlaka.

ADAMLAR SASIRMISTIR COK BILINMEDIK BI DETERJAN MARKASI BIRDEN ONCA MAIL ALINCA SOK OLMUSLARDIR :))
ISALLAH HEPIMIZE YOLLARLAR :emir_bebek:

yahu ben mail atmışmıydım atmamışmıydım hatırlamıyorum en iyisi bi daha atayımgamyoncuiremsu

hemen davranın arkadaşlar kaydirigubbakcemile4
böyle numune ürün dağıtımında firmalar bi süre gönderim yapıyolar ilk başvurulara
ama zamanla çoğaldıkça istekler onlarda haklı yere bitiriyolar :hulya:

fix deterjanın sitesindeki email form sizdede hata veriyormu kızlar ?? bende hata verdi oyüzden msnden yolladım bakalım nekadar zamanda gelicek

Back