• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bana geldi bgn kızlar afttan tuz ve agız kokusu geicrici 6şar tane koymuslar

selam kısslar, ben siteye sürekli takip ediyorum ama mesaj yazmıyorum.bugün yazasım geldi:)))

rosenseye kaç defa mesaj attımsa hepsinde aynı yanıtı aldım. numune gönderimimiz yok diyorlar.bende her defasında tekrar numune istiyorum başlığı değiştirip biraz süslü cümleler kurupta:)))
sonunda küfür edecekler valla...

afta mesaj göndermiştim olumlu yanıt verdiler banada.adresimi yoladım.keşke her site böyle olsa :))

drynitese numune isteği yaptım mesaj gelmedi. bu sefer e posta attım numune istedim. benim kızım geceleri yatağı ıslatmıyor ama. misafirlikte veya bana gelen misafirlerin çocuklarına veririm ....

eticinin kampanyasına katıldım. fotoda yolladım bakalım beklemedeyim.

sinemalar.comun yarışmasınada katıldım.beklemedeyim..

lorealin sorusunuda cevapladım beklemedeyim...

başkaaaaaaaaaaaa

nikeplus ın anketiende katıldım beklemedeyim.

renklibirin anketlerine her gün katılıyorum ay sonunda açıklanacak kazananlar beklemedeyim.

denedim biliyoruma üye oldum ama giriş yapamıyorum. e postayla belirttim sağolsunlar geri döndüler bana en kısa zamanda düzelteceklermiş beklemedeyim.

ixoradan numune istedim kargo parası benden ama hala cevap gelmedi. beklemedeyim.

şimdilik aklım abunlar geliyor başka varmı katıldığım site hatırlayamadım valla:)))

Yok cnm aft gıda almıyor kargo.

bildigin tuz ama daha saglıklı :)

birsürü broşür yollamıslar ztn..

denedim biliyorumdan bana 10 paket tek kullanımlık ariel professional toz leke çıkarıcı geldi.posta ücreti yok.

Denemediğim ve tavsiye üzerine olmayan ürünleri alıp kullanmayı sevmiyorum,
Flormar'a ürünerini denemek istediğimi ancak mağazadaki testerları herkes kullandığı için sağlık açısından uygun bulmadığımı mümkünse numune veya burada bir arkadaşa olduğu gibi denemek amaçlı seti yolluyorlarsa bundan rica ettiğimi söyledim.

Aldığım cevap;
adresinizi verin en yakın mağazadaki uzmanlarımız makyajınızı yapsın ürünleriniz alerjik değildir zaten tarzında bir mesaj..
Sanki ben makyaj yaparken zorlandığımı bir uzmanın bana yardım etmesini rica ettim:kızgın:
Her neyse gidip mağazadan sağlıksız bulduğum testerları deneyecek yada makyaj yaptıracak değilim şimdiye kadar nasılsa şimdiden sonra daha bir fazla..
Flormar 'mı nasıl bir marka hatta gerçekten o bir marka mı?
modunda olacağım
deneme yanılma yöntemini hiç olmazsa iyi referansları olan bir marka üzerinden yaparım...

-Hayat Su'dan Anket-

Hayat Magazin'in 4. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşabilir hem de her 20. katılımcıdan biri olarak Schwarzkopf & Henkel bakım seti kazanabilirsiniz

Anketi İçin TıkTık

formu doldurduktan sonra hata verıyo site :((

yav ne kadar bedavacı hatunlarız.beleş tuğla gönderiyorlar deseler atlayacaz.

hahay, aynen öyle canım. valla benim tuğlayada ihtiyacım var şu aralar. köydeki eve tandır yapacak kayınbabam tuğla alacaktı bu aralar. bedavadan olsa fenamı olurdu sanki:))
ne demişler nerde beleş oraya yerleş:))):roflol:

Back