Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ayy bende istiyorum bende bendeeeeee kaydirigubbakcemile

Çok teşekkür ederim bilgi içi n.Güzel bir uygulama sonuçta tek bir yerde satılıyor ve ben internetten hiç alışveriş yapmadım şimdiye dek,
üstelik bilmediğim bir ürün insan denemek ve memnun kalırsa almak istiyor. Ama o kadar şanssız bir kişiyim ki o 30 kişinin içine girebileceğimi hiç sanmıyorum...

ısrarcı olmak iyi ama yalan bence yanlış. ürünler nasıl? memnunmusunuz, ısrarcı olmaya ve kullanmaya değermi?

ben kullandım kremini gülsuyunu tonik ini gayet güseller

rosenseye yazdığım maile cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı. ürünlerinizi almak için önce denemek istiyorum satmak istemiyorsanız siz bilirisniz dedim. cevap yok.
ama taktım kafaya alacağım numunelerini. onlar mı inat ben mi görsünler. naniknanik

çok kötü bir yaklaşım tarzı...''' baya bi çemkirdim'''demişsiniz,böyle önmsiz konuda çemkirirseniz,baska şeylerde sizden baya bi korkmak lazım

ya grup ıstıyolarsa kurarız bende cok ıstıyorum urunu kullnmayı bılgısı oln bırısı yardım etse 10 numara bır ıs olur valla

beni şu 40ml zeytinyagları için aradılar biliyorsunz 40ml oldugunu ve kargonun size ait oldugunu dimi falan dedi adam bilmiodum dedim istiyorsanız ipatl edeym kargoyu siz düşünün birdaha iletişim formunu doldurursnuz dedi tamam dedim :):)

çok kötü bir yaklaşım tarzı...''' baya bi çemkirdim'''demişsiniz,böyle önmsiz konuda çemkirirseniz,baska şeylerde sizden baya bi korkmak lazım

davranışlarımın kötü ya da iyi olduğunu size teyit ettirecek değilim. davranışlarımı onaylayıp onaylamamanız beni hiç ilgilendirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…