avonun numunelerinden alan var mı? varsa ücreti ne kadar? bir de numune almak için siteden mail mi göndermek gerekiyor?
temsilciler alabiliyor sadece isterseniz onlardan alabiliyorsunz..isteyen olursa yardımcı olabilirim..melishe ye yolladım ulaştı sanırım bide denizcek e yollucam haftaya (=
ya çok sevinirim :1hug: peki fiyatları nasıl? mesela ben parfüm numunesi istemiyorum sadece makyaj numuneleri alabilir miyim? bir de bana nasıl ulaştırabilirsiniz? gerçi aynı şehirdeyiz pek sorun olacağını sanmıyorum
ya çok sevinirim :1hug: peki fiyatları nasıl? mesela ben parfüm numunesi istemiyorum sadece makyaj numuneleri alabilir miyim? bir de bana nasıl ulaştırabilirsiniz? gerçi aynı şehirdeyiz pek sorun olacağını sanmıyorum
Bana geldi kızlar. memnunm valla:)) kocaman degiller ama baya iş gorurler hem katologtan begendigine gore indirimde bulunca alıcam once bitsin begendiklerimi ayırcam,yazcam isimlerini hehe
prenses rica etsem bana da özelden avon numunelerinin fiyatını ve nasıl bir setten oluştuğunu yazar mısın.
bana cevap verme tenezzülünde bile bulunmadilar gıcıklar :umursamaz:
sen bı dene belkim faydası olur canım :)
aft gıda ne veriyo canımRica ederim...İstedikten 2 hafta sonra geldi banaopuyorumnanaktan
Buarada aft gıdanın iletişim formunu doldurmuştum numune için, mail göndermiş adres istedi göndereceklermiş:)
Agız kokusu için tablet falan gönderiyor canım bi arkadaşım gastrit böyle bir sorunu var midesinden ötürü onun için istedim gelecekmiş bakalım:hulya:aft gıda ne veriyo canım
arkadaşlar direk özelden arkadaşın mailini isteyin burdan yazmayın :1no2:
kızlar benim rosense den numunelerim geldi,25 tane,2,200 de kargo verdim,hepsi 5 ml lik,artı çok yoğun kıvamlı ve güzel ürünler...
lofttan olumsuz cevap aldım rosenseden olumsuz cevap aldım dier mail attıgım yerler sağolsun sallamadılar of ya of:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?