bu nee yanii yazımı cevapmı hangi duyguya düşünce kafamçokkarıştı:ecrin_bebek:
kızlar takas bölümüne de bi bakın. kullanmadığımız ürünleri takas yapalım :))
izmir_35 hemşericim :))) takasa bunları koydum ben bak, beğendiğin olursa iletişime geçmen yeterli. izmirdeymişsin hem ulaştırmam da kolay olur :)
avon be kissable (2-3 kere kullanılmış bi parfüm, kutusunda duruyor. burberry haricinde parfüm kullanmıyorum prensip meselesi :))
tala'nın karınca yumurtası yağı (orjinalliğinden eminim suriyeden özel olarak getirttim. kendim kullanıyorum, arkadaşıma da almıştım. o yurt dışına çıktığı için kendisine aldıklarımı veremedim. 12 tane var elimde şimdi. 12 tanesini kullanacak tüy de yok bendeziyan olmasın o kadar para verdim)
avon'un mavi toplu peelingi (hiç kullanılmamış)
avon'un mor meyve özlü maskesi (5 dk bekletiliyor, kuruyunca yıkanıyor. yarısı kullanıldı)
avon'un yağlı görünümü engelleyici yüz kremi (1 2 defa anca kullanıldı)
st ives meyve özlü soyulan maskesi (yurtdışından getirdim)
canım hemşerim herşey cok güzelde ben avon kullanmıyorum bi kere allık aldım sonuç facia kafamçokkarıştı karınca yağını bende bende kullanıyorum bi faydasını göremedim ama başka bişey olursa olabilir
komılı , pelıt, kuru kahvecı mehmet efendi ve eti bunlarada gönderdım numune ıcın bakalım ne cıkıcak
bugün aft gıdadan numunelerim geldi.çok çabuk geldi şaşırdım valla.
2 gün önce mail attım.geri döndüler bana adres bildirirseniz göndeririz diye.
6 tane minik paket içinde tuz ve 6 paket herbirinin içinde freshies ağız kokusu giderici 3 adet tablet gönderdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?