• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
en nihayetinde ixoradan numune geldi ben özellikle kremi merak ediodum o yusden özellikle krem istemiştim nihyetinde geldi kremler cok güsel kokuo ben begendim sürüon yarım saatte yumusacık oluolar.ama kadın kokularını begenmedim ne kadar begenmediğim koku varsa göndermişler secme sansımıs olmadıgı için de 5 tane kadın kokusu kafalarına göre koyuslar ama erkek kokuları güsel hugo boss 212 falan dierini hatrlamıom

rosense dan ve ixoradan numuneler geldi :)) çok mutluyum valla.

başka numune gönderen firmalar varsa adlarını söyleyin kızlar. özellikle makyaj malzemesi numunesi istiyorum.

fıx detarjana maıl atmıstım numune gonderımı yapıyormusunuz dıye yapıyorsanız kargo ucretı varmı ne kadar dıye bana soyle yazmıslar adres verırısenız ılgınenırır bende verdım bakalım ne gelcek esım ıcın araba temızlık urunu ıstedım

evy bayb eskıden cok guzel numuneler verıodu bır gun kocaman bır paket gondermıslerdı bana ıcınde hersey vardı ama sımdı yapmıyorlar sanslı kısıymısım

rosense bayi yakinligini bahane ediyor istanbuldakilere yollamamasi lazim o zaman..iyi zamanlarina denk gelmek lazim herhalde.

rosense bana da evime 10 dakikalık mesafede bi bayi tarif etti, ordan alabilirsiniz dedi. 2 gün sonra "söylediğiniz bayiye gittim, numune vermediler. göndereceğinizi söylediler" diye mail attım. öyle bi şeyin olmayacağını, her gelene numune verdiklerini anlatan bi cevap verdiler. bende siz bana yalancı mı diyosunuz, orda ayşe hanımla görüştüm (her yerde bi ayşe bi fatma mutlaka vardır) ellerinde numune yokmuş falan diye baya bi çemkirdim. ertesi gün numuneler kapımdaydı :)))

slm kızlar ....
banada bugun geldi rosense den ixora yı da beklıyorum belkı oda yakınlarda gelır gondereceklerını söylemişlerdi.....

Epilixir'i denemek istiyordum sitesinden 1 tane numune rica ettim ama kişiye göndermiyorlarmış anca siteler tarafından filan grup kurulursa gönderiyorlarmış ilginç geldi ,
ben grubu nasıl kuracağım ki ,kaldı bu iş...mafoldumben

Epilixir'i denemek istiyordum sitesinden 1 tane numune rica ettim ama kişiye göndermiyorlarmış anca siteler tarafından filan grup kurulursa gönderiyorlarmış ilginç geldi ,
ben grubu nasıl kuracağım ki ,kaldı bu iş...mafoldumben

canım biz burda KK'da 30 kişilik bir grup halinde epilixiri deniyoruz zaten,
takip edebilirsiniz kızlar, genelde 2.seansları uyguluyoruz, 2. deneme grubuna da bu civarda kişi alınacak ama
başvurabilmek için pro üye olmanız gerekiyor...
haber vereyim dedim opuyorumnanaktan

Back