heracığım bu arada döktürüyorsun bugün yine maşallahhhhh...parmaklarına sağlık canım tişkür ederiz topiccek hihoyyythihoyyythihoyyyta.s.
...::: FLORMAR :::...
flormaRDAN süpriz hediyeler kazanmak için üye olun.
---------------------------------------------------------------------------------------
Bizim Mutfak'la Kazan da uye olan ilk 25 bin kişiye 10 knt geliyo. turcellilere özel. ---------------------------------------------------------------------------------------------
flormara nereden üye olunuyor göremedim de
...::: FLORMAR :::...
flormaRDAN süpriz hediyeler kazanmak için üye olun.
---------------------------------------------------------------------------------------
Bizim Mutfak'la Kazan da uye olan ilk 25 bin kişiye 10 knt geliyo. turcellilere özel. ---------------------------------------------------------------------------------------------
flormar'a üye oldm ama herkse göndermezler kii
canım reklamın altında flormar clup var ordan üye oluyosun
Herkese günaydınn banada milupadan geldi bir tek.İlk kez numune aldım.Çok mutlu oldum yaa :hulya:
güle güle ye yedir tatlım tabi gelecek o kadar ürün satın alıyoruz azc.ıkta bedava gelsin değilmi kaydirigubbakcemile3
Hamilelik paketi gelecekti bana
"Bebeğimi Beklerken" kitapçığı
Bebeğim DVD'si
NIVEA Baby'den numuneler ve indirim kuponları var diyordu.Bana dvd gelmedi.Bir kitapçık anne sütünü arttırıcı bir çay ıslak mendil indirim kuponları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?