ahahaha bana da pratikev den diş fırçası geldi kardeşimin adına kayıt olmuştum... ayakkabılarımı temizlerim çok güzel işime yarayacak teşekkür ederiz pratikev :))))))))))
ahahaha bana da pratikev den diş fırçası geldi kardeşimin adına kayıt olmuştum... ayakkabılarımı temizlerim çok güzel işime yarayacak teşekkür ederiz pratikev :))))))))))
ohh güle güle kullanın lenacım wcde temzilenir onla hahahaha
oohhh lenacıım ilk numunen:) vallaha atacam kendimi haaa neyse darısı hiç numunesi olmayanların başına:)opuyorumnanaktan
ahhh tekin emmin bana mail atmıs yaslanmaya karsı orjinal boy krem göndercekmiş onu beklerim bende yassasın tekin emmmiiiiiiiiiiiiii :teytey:evet magrentacığım aklımdan geçti de ocağın düğmeleri için falan da iyi olabilir die düşündüm ahahahaha :))))
evet heracığım herşeyin ilki çok güzel :)))) annem yukarı seslendi 4 liran var mı die bende odam da sigara içiyodum heee burda para basıom dedim meğersem kargocu kapıdaymış annemde bozuk yokmuş hahahahaha aşağı bi indim kardeşin bişiy sipariş etmiş herhalde dedi ya bu çocuğa ne gelir ki bana gelmiş olmasın dedim hehehehehe bi baktım mikemmelll ötesi diş fırçam... oral-b titreşimli su fışkırtıcılı diş fırçamı atıp bunu kullanmayı düşünüyorum ahahahahhahaha... darısı başınızaa... ama bunu saymıyorum yaa... tekin amcamdan parfüm istiyom :lepi:sırnaşık şey
benden daha çok seviyo herhalde tekin emmi seni :))))))) güle güle kullan canım benimmm....
benden daha çok seviyo herhalde tekin emmi seni :))))))) güle güle kullan canım benimmm....
flormara nasıl üye olcem sanırım kör oldum yada öyle bir yer yok http://www.flormar.com/tr/default.asp ....
valla açıklasın.. bu sefer büyük hissediyorum ahahahah
ben zaten seni şanslı görüyorum:))
ya bu davidoff mu neydi o nezaman acıklancak acabaa
canım reklamın altında flormar clup var oraya tıklayıp ordan üye olacaksın
Ya arkadaşlar o diş fırçasını nasıl istiyorsunuz tamda diş fırçam bozulmuştu oral b titreşimliydi.Ne kadar iyi olur
allah razı olsun walla ateş baktı allahım körlük ne kadan kötü saolasın numunelere bogulasın =) delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?