rendeciğim harikasın çok teşekkür ederim.... bu teyzemizin maddi bir ihtiyacı yok 800 lira falan emekli maaşı alıyormuş... çocuklarından imza alması lazım huzurevine yerleşebilmesi için ama 7 çocuğu da arayıp sormuyorlar bile... bu konuda bize yol yordam gösterecek birine ihtiyacımız var... sabah yine annem babam hastaneye götürdü tansiyonu çok düşük hemen acilde müşade altına almışlar benim annem babamda hasta yani bilmiyorum... ne olacak....
evet ilk önce kurumsa,ürünler,kalite,kampanya,iletişim süpriz'in altında solda şifre yazıyo onları teker teker şifreye yazıcaksın zaten mail gelicek hemen adresine herkeste farklı yazıyor bendekini yazıyorum
kurumsal:lezzet
ürünler:ve kalitenin
kalite:buluştuğu
kampanya:nokta
iletişim:fresco
şifre:lezzet ve kalitenin buluştuğu nokta fresco
Yardım Melekleri - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
burayada bir konu aç istersen belki birinin tanıdığı falan vardır biryerlerde belli olmaz
kaç kez uğrastım şifre hatalı diyor
dolphinciğim sen tek tek gireceksin kampanyalara ürünlere falan orda şifreler çıkacak onları birleştireceksin herkese ayrı şifre çıkıyor... uğraşmaya da değmez... gelin alın diyorlar yollamıyorlar...istanbulda ki şubeleri avrupa yakasında ben anadolu yakasındayım yol parama yazık...
lenssss miiiiiiiii nasıl katılmış canım bi anlatsannnsempatiksalakcinnihihoyyyt:1shok:
lens optik diye bir yer var sayfasına gir yalnız numaralı yolluyorlar diye biliyorum bende renkli isteyecektim biri yazdı renkli yollamıyolarmış diye
arıyorsun ben su marka lensi kullanıyordum ama şunuda denemek istiyorum diyorsun numaraları veriyorsun kargo parası sana ait 1 aylık lens yolluyorlar
sğl cnmm gttim geldim kendime geldim vallaa :lepi:günaydın siremcim hadi dahada güzelleş gel bakalım :)bayanssulusmile
Jival.com.tr Yenileniyor - Sizde ön kayıt yaptırarak,% 10 veya % 5 indirim ayrıca süpriz hediyeler kazanın.
jivali ben yapamadm sz nsl yaptınız hanımlar bşy yokki bu sayfada
lenacım bu kullandığın resme benziyor benim oğlan kız aynı bu gibi tombiş yüzü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?