Evet evet .İnşallah başka firmalardanda gelir numuneler kaydirigubbakcemile3
gelir gelir doğacı krem yolluyor kargo parası sana ait
lens optikte numaralı lens gönderiyor yine kargo sana ait
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet .İnşallah başka firmalardanda gelir numuneler kaydirigubbakcemile3
Kargo parası isteyenleri pek istemiyorum.Eşim kızıyor.Çoğunu ondan gizli istedim zaten kaydirigubbakcemile3
EUPHİA ORGANİK BEBEK ÜRÜNLERİ
iletişim bilgilerinizle birlikte
mail atıp numune isterseniz yolluyorlar
info@euphia.com.tr
http://www.borcampasabahce.com/Default.aspx
borcam e-bülten-e üye ol yemek kitabı kazan...
daylong koruyucu güneş seriseinden denemelik ürün gönderiyomuş..Ayrıca kargo ücretini kendi karşılıyomuş..duyurulur...
Daylong,Daylong Koruyucu Gne Serisi,eczacba,eczacibasi, spirig, pharma, sonne, sortiment, generika, dermatika, mcken, kosmetik, haut, produkte, sun, apotheken
http://www.moraldergisi.com/index.php
ücretsiz tanıtım sayısını talep etmek için;
Abone Ol
RAFİNERA dan dilediginiz 1 günlük deneme paketini seçebilirsiniz...
promosyon tanıtım : "Tanışma paketiniz rafinera'da sizi bekliyor
Hedefinize uygun beslenme planını seçin ve bir günlük mönü olarak deneme şansını yakalayın.
Deneme paketimizin amacı yemek kalitemizi, servisimizi ve hizmetimizi test edip rafinera ile uzun soluklu bir programa tam güven ile başlamanızı sağlamaktır.
Ayrıntıları öğrenmek ve kayıt olmak için lütfen rafinera hizmet hattını arayınız."
site: RAFNERA
Anketimize katılıp sorularımızı yanıtlayan 10 anne adayına hamile bluzu hediye. Fikirlerinizi bizimle paylaşın Haziran ayının talihlisi siz olun.
Ebru Maternity | Hamile Kyafetleri | Hamile Giyim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki anketimizi doldurup gönderen herkese 3 adet dergi hediye ediyoruz.
AKIS KITAP
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayfada gördüğünüz dört adet kitap kapağı, 500. kitabımız olarak yayımlayacağımız "İki Yeni Bilim Üzerine Diyaloglar"a ait. Doğrusunu isterseniz biz bu kapaklar arasından bir seçim yapmakta zorlandık ve sizlerin tercihi doğrultusunda kapağımızı seçmeye karar verdik. Şayet birkaç dakikanızı ayırır ve beğendiğiniz kapağın altındaki kutucuğu işaretleyerek "YOLLA" butonuna basarsanız; kapağımız belirlendikten sonra çekeceğimiz kura sonucunda bu kitabı kazanacak olan 5 okurdan biri siz olabilirsiniz
1. Kitap çekilişine katılabilmek için oylamanızı yaptıktan sonra aşağıdaki formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.
2. Oylama IP kayıtlı yapılmakta olup bir kere kapak seçme şansınız vardır. Bu nedenle iletişim formunu bir kere doldurmanız yeterlidir. Birden fazla gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır.
3. Hangi kapak seçilirse seçilsin oy kullanan bütün okuyucularımız çekilişe katılacaktır. Bu nedenle oyunuzu dilediğiniz kapak için kullanabilirsiniz.
site :
.::ELPS KTAP::.
anket:
.::ELPS KTAP::.
--------------------------------------------------------------------------------
http://survey.globalopinion.net/wix/p1502554.aspx
her 20. ye ajanda yada kitap..
------------------------------------------------------------------------------------------
...::: FLORMAR :::...
flormaRDAN süpriz hediyeler kazanmak için üye olun.
---------------------------------------------------------------------------------------
Bizim Mutfak'la Kazan da uye olan ilk 25 bin kişiye 10 knt geliyo. turcellilere özel. ---------------------------------------------------------------------------------------------
geçenlerde hangi siteydi unuttum diş farçası veriodu 3 başlıklı o geldiii şimdi
selam kızlar anca geçmişi okudum herkes nasıl şöyle bi kaç yere başbvurdum geldimmmm hehe
frescoyu arayan oldumu yawww? gidip alcaz bide onu izmirde nerde acep[/QUOTE
Ben aramadım gidip almak falan filan uzun iş. ayağıma getirirlerse bizahmet kabul ederim. Diğer türlü uğraşamam.![]()
selam kızlar anca geçmişi okudum herkes nasıl şöyle bi kaç yere başbvurdum geldimmmm hehe
frescoyu arayan oldumu yawww? gidip alcaz bide onu izmirde nerde acep[/QUOTE
Ben aramadım gidip almak falan filan uzun iş. ayağıma getirirlerse bizahmet kabul ederim. Diğer türlü uğraşamam.![]()
Bende henüz aramadım ama yakın bi yerde ise neden almayayım ki ürünleri çok merak ettim :)
Bende henüz aramadım ama yakın bi yerde ise neden almayayım ki ürünleri çok merak ettim :)
ben mail atmıştım ama geri dönmediler.. adresi bize 10 dk filan ama hiç gidesim yok bu sıcaklarda
sositosositoben mail atmıştım ama geri dönmediler.. adresi bize 10 dk filan ama hiç gidesim yok bu sıcaklarda
mail değil canım adresinden şifre ile yapıodun
pratikevdi yaaaahhh garibimmm o kadar çok yerden istemişki unutuyor artık :)) hangi siteydi acep bizde istesek