Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kaydirigubbakcemile3 hakkaten iimiş cnm kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
ben heryerden numune istedim bazıları göndericez diye mail atmış gelen giden olmadı ama cuma günü eşim izne çıkıcak 10 gün yokuz ne olcak şimdi yaaaaaa boşa mı gitti hepsi geri mi döncek numunelerim bilen varsa cevaplasın lütfennnnnnnnnnn

kontesin dudakları zaten dünya çapında meşhur hehehehe ama eminim kk'dan bir çok rakip çıkabilir mesela sıralama 1-kontes 2-magrenta 3-lena gibi uzayıp gidebilir opuyorumnanaktan

magrentacığım kk için zar zor izin çıktı valla şimdi bi de blog falan dersem yüzüğü fırlatabilir gözüme doğru :sm_cool: ismi bile hazır aklımda ama bakalım biraz yol yapmaya başlayayım aşukuma...şu an izmirde ailesinin yanında telefonla konuşurken bile kk dayım deyince sesi değişiyor yani bilgisayardamısın diyo yok telefonla katılıyorum diyorum bende:))) yavaş yavaş sessiz ve derinden gireceğim bende bir gün blog işine gayet güzel blogun canım incelediğim kadarıyla da güncel yani inş. milyonlarca ziyaretçin olur :)))) başarılarınızın devamını diliyoruz efenimmhihoyyyta.s.

kızlarrrrrrrrr nerdesiniz? bilen varsa yazsın ne olur yaaa

lenacığım azğın iyi laf yapıo valla aç hemen blog benimkinin blogdan haberi yok face ve bu kk olayına acayip uyuz olur ama bir çok şey öğreniyorum erkeklerle chat yapmıyorum kiiiiii

dudak sıralamasında malesef ortalada kalırım kontesciğimin 1.olcağı kesinde PPP
kızlarrrrrrrrr nerdesiniz? bilen varsa yazsın ne olur yaaa

yasemcim vermişin cevabı geri döner heralde geçmiş olsun diyelim şimdiden

kızlar fikrimühim ve denemekbedavaya giremiyorum sürekli şifre yanlış diyor şifremi unuttum kısmından değiştiriyorum tekrar girmeye çalışıyorum yine yanlış diyor alla alla bi fikri olan var mı?CADIARZU

bende heryere üye olduğumdan fikrimühime 1500.denememde giriom
büyük küçük harf olayına dikkat et canım :)

bende burda kızların istediği yerlerden istedim bioder,bioblas,doğadan,bioxin,milupa,babystar,herobaby,ob tampon bir tek tampon geldi kutusu çok tatlı ilk numunem benim :))
ama şimdi hepsi geri döncek çok üzgünüm ya

valla ben eşini sevgilisini aldatan insanları tasvip etmesem de ayakta alkışlıcam nerdeyse biz bi kadın forumuna zar zor utana sıkıla giriyoz millet ne dolaplar çeviriyor sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey seven adam işte canım ya herşeyden kıskanıyolar benimkinin bi lafı vardır gözlerimden bile kıskanırım seni der :opuyorumnanaktan paylaşamıyolar bizi forumla bile olsa bence güzel bişiy bazıları diyor ya aaa ona neymiş falan filan ben gayet memnun mutlu ve mesut oluyorum açıkçası hııhhhzemuszemus

dudak sıralamasını yaptım işte canım 1.kontes 2.sen 3.ben:dance: (çaktırma kendimi de 3üncü yaptım hehehe )

şifreleri karıştırmışım şeylerde de sonradan geldi aklıma... hemen telaş sardı acaba dedim hepsine üye oldum ya foyamız mı çıktı dedim ahahahhahahaha

HAHAHA lenacım yawww neyse buldun sende benim gibi geç oldu ammaa
kıskansınlar biraz ama o kadar da değil herşeyi açıklayıp kendini deşifre etme birazcık gizemli kal hehe öle seviolarmış gerçi ben herşeyi anlatıodum abzılarını atlamaya başladım sonuçta yanlış bişi yapmıom herşeyiş anlatınca kıllanıo sonra hiç çekemem

benimki zaten nemden bile kıllandığı için orangutana döndü artık :roflol::roflol::roflol::roflol: erkekleri anlamakta onlarla uğraşmakta zor anacım zor çünkü çok değişkenler allah hepimize kolaylıklar versin:Saruboceq:

canım adres bilgilerini değiştirsen ailenin evine falan gitse nüfus cüzdanını ibraz edip senin yerine herkes alabiliyor diye biliyorum kargoyu...

anım adres bilgilerini değiştirsen ailenin evine falan gitse nüfus cüzdanını ibraz edip senin yerine herkes alabiliyor diye biliyorum kargoyu...

teşekkür ederim canımmm

ayyy kızlar denemekbedavada mouseped vardı yaaa onadan gelmiş banada oysaki gönderimleri yapmışlar diye biliodum çok sevindimmmmm işyerinde gene başladılar beleşçi demeyeee heheh :)

önemli değil canım inş hallolur... yola çıkan bişiy yoksa henüz bu yöntem işe yarar ama yolda olan bişiy varsa ilgili yeri arayıp söyle istersen şu adrese yollayın diye...

ya magrenta var ya ne ballısın ya :))) biz bütün gün nöbet tutuyoruz gelen giden bişiy yok:)))) hadi yine iyisin güle güle kullan canım benim....a.s.

saol lenacım eee ben sabah 9 akşam 6 burdayım hem iş hemde bu takip olaylarıı :))))) kaç aydır üyeyim gelsin artık bişey nasıl yorum yazdıysam banada göndermişler hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…