valla şu garanti bedava para dağıtsa gidip almam mazallah sonra canımı falan isterler neyime lazım... siremims canım bende pek topuklu giymem ama her yere de spor ayakkabıyla gidilmiyor ne yazık kisempatiksalakcinni gitmek lazım oluncada 15 den aşağısı kesmiyomuş demek ki beni :)aklinialirimsmile ayağımdaki yaralar hala geçmedi... ayakkabı kutusundan iki tane bant gibi bişiy çıkınca kuzenimin yorumu süperdi 'galiba ayak bileğine yapıştırıosun düştüğün zaman bileğin kırılmasın diye' :roflol::roflol:
AHAHA lenacım yaww pek bir havalandırıyosun beni heheheduduşlar için dudak toğine gir dudak makyajımı ne ordan kontesciğimin dudağına bak şahaneeee şahanee :))))
benimki halt etmiş yanında
gözler renkli canım bende kendime göre bi stil oluşturdum işte
lenacım bu arada benim sefgilimde pek bir alıngan azıcık ilgisiz kalınca başlıyor homurdanmaya benimde pek vaktim yok farketmişin blogdan hergün bişey ekleyemiyorum anca alıp deneme araştırma safhaları var zaten o kadar zamnını almaz bi an evvel aç anca öğrenioyosun çünkümmm
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
ben heryerden numune istedim bazıları göndericez diye mail atmış gelen giden olmadı ama cuma günü eşim izne çıkıcak 10 gün yokuz ne olcak şimdi yaaaaaa boşa mı gitti hepsi geri mi döncek numunelerim bilen varsa cevaplasın lütfennnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrr nerdesiniz? bilen varsa yazsın ne olur yaaa
lenacığım azğın iyi laf yapıo valla aç hemen blog benimkinin blogdan haberi yok face ve bu kk olayına acayip uyuz olur ama bir çok şey öğreniyorum erkeklerle chat yapmıyorum kiiiiiikontesin dudakları zaten dünya çapında meşhur hehehehe ama eminim kk'dan bir çok rakip çıkabilir mesela sıralama 1-kontes 2-magrenta 3-lena gibi uzayıp gidebilir opuyorumnanaktan
magrentacığım kk için zar zor izin çıktı valla şimdi bi de blog falan dersem yüzüğü fırlatabilir gözüme doğru :sm_cool: ismi bile hazır aklımda ama bakalım biraz yol yapmaya başlayayım aşukuma...şu an izmirde ailesinin yanında telefonla konuşurken bile kk dayım deyince sesi değişiyor yani bilgisayardamısın diyo yok telefonla katılıyorum diyorum bende:))) yavaş yavaş sessiz ve derinden gireceğim bende bir gün blog işinegayet güzel blogun canım incelediğim kadarıyla da güncel yani inş. milyonlarca ziyaretçin olur :)))) başarılarınızın devamını diliyoruz efenimm hihoyyyt a.s.
kızlarrrrrrrrr nerdesiniz? bilen varsa yazsın ne olur yaaa
lenacığım azğın iyi laf yapıo valla aç hemen blog benimkinin blogdan haberi yok face ve bu kk olayına acayip uyuz olur ama bir çok şey öğreniyorum erkeklerle chat yapmıyorum kiiiiii
dudak sıralamasında malesef ortalada kalırım kontesciğimin 1.olcağı kesindePPP
yasemcim vermişin cevabı geri döner heralde geçmiş olsun diyelim şimdiden
bende burda kızların istediği yerlerden istedim bioder,bioblas,doğadan,bioxin,milupa,babystar,herobaby,ob tampon bir tek tampon geldi kutusu çok tatlı ilk numunem benim :))
ama şimdi hepsi geri döncek çok üzgünüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?