ebrucum kargo parası kazndığın ürünler için olmuo canım numunelerde olyo genelde :)
lenacım valla ben çok sevdim magic glossu :)) dürdükten bir süre sonra pembeleşiyor güzel duruyor diğer gloslar gibi yapış yapış bir his de yok
seversin tabii kaptın hediyeleri :) biz yine mağaza yoluna düşelim bakalım denemek için :) şaka bi yana güle güle kullan canım benim a.s.
lenacığım teşekkür ederim canım yaptım bir heves blog açtım bakalım nolcak :)) etrafımda baya danışılan biriyimdir tatilden makyaja yemeğe kadar hehe satıcı ağızı var bende ama işim satış değil bu da enteresan :)))
saol canım güzel youmalrın için dudaklar idare eder ama kırmızı olan likit ruj şahane mutlaka denenmesi gerek gidip bir kaç açık renginden alıcam bu bana çok iddialı :))))
kesinlikle tavsiye ederim bi ara kalıcılığını denicem bakalım :)
saol canım benim yaaa :)))) havalandım bak şimdi öle demeeeçok iyi yapmışsın magrentacığım benimde aklımdan geçmiyor değil ama ben yemek makyaj karışık bişey açarım herhalde açarsam... bişeyler deneyip yapıp insanlarla paylaşma duygusu çok hoşuma gidiyor...eveeettt dudaklara gelince hiç de teveccüh gösterip idare eder falan deme harikalar :) sanırım iddaalı renklerden kaçıyorsun ama bence çok yakışmış sana... iddaalı herşeyi seviyorum :) hatta o kadar iddalıyım ki 80 kiloluk cüssemle incecik 15 cm topukla bile gezebiliyorum :roflol: kısaca çok seviyorum iddalı şeyleri ve o renk sana çok ama çok yakışmış....bayanssulusmile
olmadı cnm iptal ettiler yaaacanım buna baktım birşey yok yaa..
soru falanda yok..
caldion kazanmışım şaşırdım valla oo ne güzel orjinal boy parfüm gelir umarım
saol canım benim yaaa :)))) havalandım bak şimdi öle demeeePP ben o renkler pek süremiom yanaklarda kırmızı oluo kıpkırmızı oluom sonra bide alışkın değilim sürekli yüzümle oynarım allak bullak olur o ruj hehehe
ee ozaman sanada açalım bi blog benimkide her telden olucağı için araştırmaları diye ekledim adıma sırf makyaj vs olmazdı çünkü henüz makyajda o kadar usta deilim :)
bu arada 15 cm lik topuk haaaaaaaaaa süpersin bırak ince topuğu kalın topuklu zor giyiyorum ben ama artık alışmam lazım diye mantar topklu ayakkabılardan alayım diom
saol canım benim yaaa :)))) havalandım bak şimdi öle demeeePP ben o renkler pek süremiom yanaklarda kırmızı oluo kıpkırmızı oluom sonra bide alışkın değilim sürekli yüzümle oynarım allak bullak olur o ruj hehehe
ee ozaman sanada açalım bi blog benimkide her telden olucağı için araştırmaları diye ekledim adıma sırf makyaj vs olmazdı çünkü henüz makyajda o kadar usta deilim :)
bu arada 15 cm lik topuk haaaaaaaaaa süpersin bırak ince topuğu kalın topuklu zor giyiyorum ben ama artık alışmam lazım diye mantar topklu ayakkabılardan alayım diom
hehehe önemli olan alışmak az topukta biraz daha fazla topuğaaaa :)))olmadı cnm iptal ettiler yaaa
aramızda kazanan biri çıktı nihayet ii gnlerde kulln cnm
ay magrentacm bnde giyemem hiççç o ayakkabılardan aldımdaaa yvş yvş alışıorum opuyorumnanaktan
heheh saol canım benimmmm :))))) smokey eyesda yapmayı öğrencem inşallah tam benlik renkler oluo siyah yapınca :))) ama ben hem göz hem dudak iddialı olunca sevmem iddialı olmayı severim ama her zaman deil :)))havalan tabii ki canım maşallahı var o duduşların hakkın yani havalanmak :))) o ruju sürünce yanaklara pek bişiy sürmememek lazım bir de smokey yapcen gözlere uuff mithiş...
blog için biraz zaman lazım nişanlımla ilgilenemem onu açarsam çocuk gibi valla hemen başlar kıskanmaya :))))) denize çıkarsa bol bol zamanım olur anca öyle ilgilenebilirim... bende makyaj da pek usta değilim ama öğreneceğiz... iyi olduğum şeyi 80 kilo tüyosundan anlamışsındır herhalde kaydirigubbakcemile2 yemekteyiz moduna gireyim hemen... efenim çok fena gurmeyimdir damak tadım mikemmeldir :sm_cool: yapmayı da yemeyi de çok severim cokacimcoook
o ayakkabıyı sorma :))) beğendim aldım nişanlımda bana bi tane dolgu topuklu ayakkabı aldı 'belki fikrini değiştirip bunu giyersin' dedi... ama dedim ya iddalı şeyleri çok seviyorum... mantar topuklular da hem rahat hem daha spor duruyorlar hem de boy uzatıyorlar daha nolsun :lepi: genelde kot altına falan daha çok seviyorum o arkadaşları :teytey:
Sinema.com, size Pers Prensi: Zamanın Kumları filminin özel hediyelerini kazanma fırsatı sunuyor.
PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI YARIŞMASI | sinema.com - Sinema, Sinemalar, Filmler ve Beyazperde'ye Dair Her Şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?