• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Agrilia Zeytinyağı

Bireysel NUMUNE FORMU

Ad Soyad : *

E-Mail : *

Telefon : *

Adres : *

Bize Nereden Ulaştınız :

Not :

Ürün : AGRıLıA NATUREL SIZMA ZEYTıNYAĞI
AGRıLıA NATUREL SIZMA ERKEN HASAT ZEYTıNYAĞI

* ile işaretlenen bölgeleri doldurmanız gerekmektedir.
Kargo ücreti alıcıya aittir.
Numuneler 40 ml'lik şişelerdedir.

kızlar kadınlararasında diye bir site vardı babalar günü için gömlek veriyorlardı 16 haziran sondu.sonuçları bilen var mı? siteye girdim bişey yazmıyor katılan var mı?

ayyy kızlar denemekbedavada mouseped vardı yaaa onadan gelmiş banada oysaki gönderimleri yapmışlar diye biliodum çok sevindimmmmm işyerinde gene başladılar beleşçi demeyeee heheh :)

canım bana da geldi. ben aldıktan sonra sadece yorum yaptım. ankete de mi katılmamız gerekiyordu :uhm:

arkadaşlar,
geçenlerde kraftfoods sitesindeki bize ulalşın kısmından numune istemiştim.bugün geldi.milka çukolata,gofret,5-6 adet çeşitli tek içimlişk kahve falan var.isterseniz deneyin belki size de gönderirler.

ALINTIDIR.
Kraft Foods
kızlar ben gönderdim bakalım nolcak..

2 Eylül 2009; 11:50:47

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

## Annelerinize ; ÜCRETSİZ Calgonit Başlangıç Seti HERKESE ##

--------------------------------------------------------------------------------

Evet arkadaşlar , Bize ulaşın; bulaşık makinesi ürünlerinde markası Finish sitesine giriyoruz adres bilgilerimizi yazıyoruz ve mesaj kısmına numune istediğinizi belirtince ertesi gün veya 2. gün CALGONıT BAŞLANGIÇ SETı evinize ücretsiz geliyor.

Peki bu Sette Neler var?

Calgonit 3 adet Powerball tablet
Calgonit Parlatıcı
Calgonit Pratik Paket Özel Tuz

Buyrun..

Not : KARGO ÜCRETSıZ

Numune ısteme Teknikleri (EdaisY)

1-Komşumuz Calgonit kullanıyor çok memnun olduğunu söylüyor,deneme ürünü verdiğinizi öğrendim.
Memnun kalırsak Calgonit kullanmaya başlayacağız.

2-Diğer ürünler yeni aldığım bardak ve tabaklarda çizdi.Calgonit'i de denemek istiyorum,deneme ürünlerinden talep ediyorum,teşekkürler.

3-Yıllardır Calgonit kullanıyorum fakat yeni ürünlerini denemedim.
Deneme imkanı verdiğiniz için teşekkürler,bir paket de ben ttalep ediyorum.
Teşekkürler Calgonit,iyi ki varsın.

4-Merhaba Calgonit ailesi.
Aldığım başka marka temizleyiciler yeni aldığım yemek takımımı mahvetti diyebilirim.
Marka'ya açtığım telefonlar,attığım mailler hep yanıtsız kaldı.
Calgonit denemek istiyorum,deneme paketi alırsam çok mutlu olacağım.

ALINTI

Dax Bees Wax'ı saçınıza ve kafa derinize masaj yaparak kullanın, istediğiniz gibi şekil verin. Saçı dalgalı/ kıvırcık yapmada, belik uçlarında, rasta yapmada, ve sıcaklık aletleriyle (yani fön, maşa falan) kullanıldığında harika sonuç verir. Daha temiz bir kafa derisi için saçınızı haftada 1 kere Dax Vegetable Oil Shampoo ile yıkayın

D A X
kargo ücreti bize ait 4-5 tl civarı

4 ü saç 1 tanesi cilt olmak üzere 5 adet ambalaj içerisinde 1 adet de küçük metal kutu içerisinde numune geldi.

ALINTI

Eklentiler

• $spma0593smallr.jpg
    $spma0593smallr.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
2 Eylül 2009; 11:50:47

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

## Annelerinize ; ÜCRETSİZ Calgonit Başlangıç Seti HERKESE ##

--------------------------------------------------------------------------------

Numune İsteme Teknikleri (EdaisY)

1-Komşumuz Calgonit kullanıyor çok memnun olduğunu söylüyor,deneme ürünü verdiğinizi öğrendim.
Memnun kalırsak Calgonit kullanmaya başlayacağız.

2-Diğer ürünler yeni aldığım bardak ve tabaklarda çizdi.Calgonit'i de denemek istiyorum,deneme ürünlerinden talep ediyorum,teşekkürler.

3-Yıllardır Calgonit kullanıyorum fakat yeni ürünlerini denemedim.
Deneme imkanı verdiğiniz için teşekkürler,bir paket de ben ttalep ediyorum.
Teşekkürler Calgonit,iyi ki varsın.

4-Merhaba Calgonit ailesi.
Aldığım başka marka temizleyiciler yeni aldığım yemek takımımı mahvetti diyebilirim.
Marka'ya açtığım telefonlar,attığım mailler hep yanıtsız kaldı.
Calgonit denemek istiyorum,deneme paketi alırsam çok mutlu olacağım.

ALINTI

ayyyyyy...koptum yalnız çok teknik çalışıyorsunuzz kaydirigubbakcemile2

canım bu calgonitte formu doldurdum istediğimi de yazdım gönder dedim hiç ulaştı falan demedi oldu mu acaba ???

canım bu calgonitte formu doldurdum istediğimi de yazdım gönder dedim hiç ulaştı falan demedi oldu mu acaba ???

canım ben ona doldurmadım ama sanırım gitmiştir.

ayyyyyy...koptum yalnız çok teknik çalışıyorsunuzz

napalım yollamıyolar bizde teknik üretiyoruzkaydirigubbakcemile2

valla dogadan hemen yolladı bioder deracine bioxin de hemen geldi bide qspa biraz gec gelioo denemek bedava koccaman dis macunu yolladı denedim yoru myaptım satıs fiyatı 10 tl hemde güsel yani

valla dogadan hemen yolladı bioder deracine bioxin de hemen geldi bide qspa biraz gec gelioo denemek bedava koccaman dis macunu yolladı denedim yoru myaptım satıs fiyatı 10 tl hemde güsel yani

canım doğadan mail geldimi yoksa direkmi yolladılar bide kaçgün sonra eline ulaştı?

Back