• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ebrucum kargo parası kazndığın ürünler için olmuo canım numunelerde olyo genelde :)
lenacım valla ben çok sevdim magic glossu :)) dürdükten bir süre sonra pembeleşiyor güzel duruyor diğer gloslar gibi yapış yapış bir his de yok

seversin tabii kaptın hediyeleri :) biz yine mağaza yoluna düşelim bakalım denemek için :) şaka bi yana güle güle kullan canım benim a.s.

seversin tabii kaptın hediyeleri :) biz yine mağaza yoluna düşelim bakalım denemek için :) şaka bi yana güle güle kullan canım benim a.s.

hahah yok ya beleş diye bayılmıyorum sevmediim zaman söylerim bende kaçmaz bloğumda da yazmaya başladım zaten :)
bende almaya gidicektim ama yakınlarımda yok pastel satan bi yer bu hafta sonu alıcaktım çünkü gerçekten çok merak etmiştim öyle aman aman bir pembe olmadu açıkçası doğal bir pembelik verdi herkesin dudağından dudağına fark vardır tabe :)

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bende o pembeliği merak ettim bulursam bi pastelci alacağım bakalım benim pembem nasıl bişiy... anneme söyledim de böyle böyle bi gloss var diye seninki kesin çingene pembesi çıkar dedi ahahahha bayılıyorum bu kadının yorumlarına :roflol::roflol::roflol:

gerçekten güzel yorum yapmışş

benm annem de öle bi laf söler yıkar benii gülmektenn kaydirigubbakcemile3
iyi oluyoo bazen bu tür annecikler :))

Magic Gloss heee bende alıcam bundaaaannkaydirigubbakcemile

ayyy lenacım süpermiş yaww eğlenceli kadınmış annen ::))))
çok pembşi pembiş olmazmış gibi gelio ben zaten yiyom :P
ama eskiden renk veren yeşil rujlar vardı bu neden vermesin die düşünüoımda :)

hehe gerçekten bomba kadındır annem .... magrentacığım benim de gloss u görünce ilk o yeşil ruj geldi aklıma valla... kilisten bir akrabamız getirmişti... ne illet bişiydi o ya sil sil çıkmazdı :) bu arada bloguna baktım da duduşlar yakıo maşallah:) dediğin gibi çok naturel bi pembiş olmuş diğer likit ruj arkadaş da vallahi yakmış yani evet bana hediye yollamasalar da sanırım galiba mecburen bunlardan alacağım hahahahahaha:roflol:

lenacığım teşekkür ederim canım yaptım bir heves blog açtım bakalım nolcak :)) etrafımda baya danışılan biriyimdir tatilden makyaja yemeğe kadar hehe satıcı ağızı var bende ama işim satış değil bu da enteresan :)))
saol canım güzel youmalrın için dudaklar idare eder ama kırmızı olan likit ruj şahane mutlaka denenmesi gerek gidip bir kaç açık renginden alıcam bu bana çok iddialı :))))
kesinlikle tavsiye ederim bi ara kalıcılığını denicem bakalım :)

lenacığım teşekkür ederim canım yaptım bir heves blog açtım bakalım nolcak :)) etrafımda baya danışılan biriyimdir tatilden makyaja yemeğe kadar hehe satıcı ağızı var bende ama işim satış değil bu da enteresan :)))
saol canım güzel youmalrın için dudaklar idare eder ama kırmızı olan likit ruj şahane mutlaka denenmesi gerek gidip bir kaç açık renginden alıcam bu bana çok iddialı :))))
kesinlikle tavsiye ederim bi ara kalıcılığını denicem bakalım :)

çok iyi yapmışsın magrentacığım benimde aklımdan geçmiyor değil ama ben yemek makyaj karışık bişey açarım herhalde açarsam... bişeyler deneyip yapıp insanlarla paylaşma duygusu çok hoşuma gidiyor...eveeettt dudaklara gelince hiç de teveccüh gösterip idare eder falan deme harikalar :) sanırım iddaalı renklerden kaçıyorsun ama bence çok yakışmış sana... iddaalı herşeyi seviyorum :) hatta o kadar iddalıyım ki 80 kiloluk cüssemle incecik 15 cm topukla bile gezebiliyorum :roflol: kısaca çok seviyorum iddalı şeyleri ve o renk sana çok ama çok yakışmış....bayanssulusmile

çok iyi yapmışsın magrentacığım benimde aklımdan geçmiyor değil ama ben yemek makyaj karışık bişey açarım herhalde açarsam... bişeyler deneyip yapıp insanlarla paylaşma duygusu çok hoşuma gidiyor...eveeettt dudaklara gelince hiç de teveccüh gösterip idare eder falan deme harikalar :) sanırım iddaalı renklerden kaçıyorsun ama bence çok yakışmış sana... iddaalı herşeyi seviyorum :) hatta o kadar iddalıyım ki 80 kiloluk cüssemle incecik 15 cm topukla bile gezebiliyorum :roflol: kısaca çok seviyorum iddalı şeyleri ve o renk sana çok ama çok yakışmış....bayanssulusmile
saol canım benim yaaa :)))) havalandım bak şimdi öle demeee :PPP ben o renkler pek süremiom yanaklarda kırmızı oluo kıpkırmızı oluom sonra bide alışkın değilim sürekli yüzümle oynarım allak bullak olur o ruj hehehe

ee ozaman sanada açalım bi blog benimkide her telden olucağı için araştırmaları diye ekledim adıma sırf makyaj vs olmazdı çünkü henüz makyajda o kadar usta deilim :)

bu arada 15 cm lik topuk haaaaaaaaaa süpersin bırak ince topuğu kalın topuklu zor giyiyorum ben ama artık alışmam lazım diye mantar topklu ayakkabılardan alayım diom

Son düzenleme:
canım buna baktım birşey yok yaa..
soru falanda yok..
olmadı cnm iptal ettiler yaaa
caldion kazanmışım şaşırdım valla oo ne güzel orjinal boy parfüm gelir umarım
aramızda kazanan biri çıktı nihayet ii gnlerde kulln cnm​
saol canım benim yaaa :)))) havalandım bak şimdi öle demeee :PPP ben o renkler pek süremiom yanaklarda kırmızı oluo kıpkırmızı oluom sonra bide alışkın değilim sürekli yüzümle oynarım allak bullak olur o ruj hehehe

ee ozaman sanada açalım bi blog benimkide her telden olucağı için araştırmaları diye ekledim adıma sırf makyaj vs olmazdı çünkü henüz makyajda o kadar usta deilim :)

bu arada 15 cm lik topuk haaaaaaaaaa süpersin bırak ince topuğu kalın topuklu zor giyiyorum ben ama artık alışmam lazım diye mantar topklu ayakkabılardan alayım diom

ay magrentacm bnde giyemem hiççç o ayakkabılardan aldımdaaa yvş yvş alışıorum opuyorumnanaktan

havalan tabii ki canım maşallahı var o duduşların hakkın yani havalanmak :))) o ruju sürünce yanaklara pek bişiy sürmememek lazım bir de smokey yapcen gözlere uuff mithiş...

blog için biraz zaman lazım nişanlımla ilgilenemem onu açarsam çocuk gibi valla hemen başlar kıskanmaya :))))) denize çıkarsa bol bol zamanım olur anca öyle ilgilenebilirim... bende makyaj da pek usta değilim ama öğreneceğiz... iyi olduğum şeyi 80 kilo tüyosundan anlamışsındır herhalde kaydirigubbakcemile2 yemekteyiz moduna gireyim hemen... efenim çok fena gurmeyimdir damak tadım mikemmeldir :sm_cool: yapmayı da yemeyi de çok severim cokacimcoook

o ayakkabıyı sorma :))) beğendim aldım nişanlımda bana bi tane dolgu topuklu ayakkabı aldı 'belki fikrini değiştirip bunu giyersin' dedi... ama dedim ya iddalı şeyleri çok seviyorum... mantar topuklular da hem rahat hem daha spor duruyorlar hem de boy uzatıyorlar daha nolsun :lepi: genelde kot altına falan daha çok seviyorum o arkadaşları :teytey:

olmadı cnm iptal ettiler yaaa

aramızda kazanan biri çıktı nihayet ii gnlerde kulln cnm​

ay magrentacm bnde giyemem hiççç o ayakkabılardan aldımdaaa yvş yvş alışıorum opuyorumnanaktan
hehehe önemli olan alışmak az topukta biraz daha fazla topuğaaaa :)))
havalan tabii ki canım maşallahı var o duduşların hakkın yani havalanmak :))) o ruju sürünce yanaklara pek bişiy sürmememek lazım bir de smokey yapcen gözlere uuff mithiş...

blog için biraz zaman lazım nişanlımla ilgilenemem onu açarsam çocuk gibi valla hemen başlar kıskanmaya :))))) denize çıkarsa bol bol zamanım olur anca öyle ilgilenebilirim... bende makyaj da pek usta değilim ama öğreneceğiz... iyi olduğum şeyi 80 kilo tüyosundan anlamışsındır herhalde kaydirigubbakcemile2 yemekteyiz moduna gireyim hemen... efenim çok fena gurmeyimdir damak tadım mikemmeldir :sm_cool: yapmayı da yemeyi de çok severim cokacimcoook

o ayakkabıyı sorma :))) beğendim aldım nişanlımda bana bi tane dolgu topuklu ayakkabı aldı 'belki fikrini değiştirip bunu giyersin' dedi... ama dedim ya iddalı şeyleri çok seviyorum... mantar topuklular da hem rahat hem daha spor duruyorlar hem de boy uzatıyorlar daha nolsun :lepi: genelde kot altına falan daha çok seviyorum o arkadaşları :teytey:
heheh saol canım benimmmm :))))) smokey eyesda yapmayı öğrencem inşallah tam benlik renkler oluo siyah yapınca :))) ama ben hem göz hem dudak iddialı olunca sevmem iddialı olmayı severim ama her zaman deil :)))
yane ben gözlere odaklanıp dudakları dol bırakanlardanımmmm
Sinema.com, size Pers Prensi: Zamanın Kumları filminin özel hediyelerini kazanma fırsatı sunuyor.
PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI YARIŞMASI | sinema.com - Sinema, Sinemalar, Filmler ve Beyazperde'ye Dair Her Şey

aman kayıt olmak lazımmışş yawww :)))
cevap son şık adamın adını bilmiom ama o ilk üçünü tanıyorum hehehe

valla şu garanti bedava para dağıtsa gidip almam mazallah sonra canımı falan isterler neyime lazım... siremims canım bende pek topuklu giymem ama her yere de spor ayakkabıyla gidilmiyor ne yazık kisempatiksalakcinni gitmek lazım oluncada 15 den aşağısı kesmiyomuş demek ki beni :)aklinialirimsmile ayağımdaki yaralar hala geçmedi... ayakkabı kutusundan iki tane bant gibi bişiy çıkınca kuzenimin yorumu süperdi 'galiba ayak bileğine yapıştırıosun düştüğün zaman bileğin kırılmasın diye' :roflol::roflol:

tabii duduşlar böyleyse gözler kimbilir nasıldırakannehir sende odaklanacağın yeri biliosun demek kidelikafaduldena.s.:nazar:

AHAHA lenacım yaww pek bir havalandırıyosun beni hehehe :P duduşlar için dudak toğine gir dudak makyajımı ne ordan kontesciğimin dudağına bak şahaneeee şahanee :))))
benimki halt etmiş yanında :P
gözler renkli canım bende kendime göre bi stil oluşturdum işte :P

lenacım bu arada benim sefgilimde pek bir alıngan azıcık ilgisiz kalınca başlıyor homurdanmaya benimde pek vaktim yok farketmişin blogdan hergün bişey ekleyemiyorum anca alıp deneme araştırma safhaları var zaten o kadar zamnını almaz bi an evvel aç anca öğrenioyosun çünkümmm :P

Back