Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arayınca ne diyoruz sivrisinek daha detaylı bilgi versen boshayallersmile
kimse yokmu kızlarrr bişi sorucam size az önce annem aradı onlarada numune istemiştim geldi yengeme bebek bezi anneme iki kız demiş şimdi önce böle yapıyolar sonrada imza atınca icaraya kadar gidiliyomuş hiç böle bişey duydunuzmu?????
kimse yokmu kızlarrr bişi sorucam size az önce annem aradı onlarada numune istemiştim geldi yengeme bebek bezi anneme iki kız demiş şimdi önce böle yapıyolar sonrada imza atınca icaraya kadar gidiliyomuş hiç böle bişey duydunuzmu?????
tamam hele bi gelsin paylaşıcam:) tam bunu yazarken lens marketten aradılar lenslerinizi kargoya verdik en geç yarın elinize ulaşır dediler..
anlamadığım şey neye imza atıldığı? benim bildiğim kargoya imza atıyoruz birtek ondada icralık birşey olmaz,olsa bana olurdu :)) işim dolayısıyla günde en az 20 kargo kabul ediyorum ve her evrağa imza atıyorum.siz neye imza attınız ki
yok artık kargoyu alınca neden icralık olucaksınız ki bende sürekli kargo alıyorum içim yüzünden veriyorumda :)))))
bence eye imza attığınıza bakın kargo teslim alma tutanağı ile icralık olamazsınız!..