- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
kızlar paletteden saç boyam geldi :)
eyvahedigeldismile
iyi günlerde kullan cicim :1hug:
slm kızlar az once lays den tsort kazandım kocamla fotom var ayrıca badı seklınde cok hossssssssssssssssssssssssssssss
canım saç kremi vardı ama oda bi tuhafdı böyle çürümüş süt olur ya onun gibiydi sulu sulu bi kıvamı vardı bence bozuk ürün göndermişler bana sadece nemlendirici kremi güzel onuda ellerime kullandım ay hele peelingi varya berbat bişiydi hiç memnun kalmadım
Günaydın:)
Bende doğadana ve selva makarnaya mail adresimden iletişim adresi olan mail adresine mail attım.Cevap bekliyorum ama cevap gelmedi.Hani adres isteği için cevap yazarlar diye adres telefon vermedim.Arkadaşlar siz nereden,nasıl gönderdiniz isteklerinizi?
yeni kozmetikden gelen mail. Merhaba,
Kusura bakmayın yanıtlamada gecikiyoruz.
Üretici firmaların tanıdığı kotayı doldurmuş durumdayız. Numune taleplerimizin kısa vadede karşılanamayacağı bildirildiğinden şu anda gönderim yapamıyoruz
Dileğinizi gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm
Umarım bizi bağışlarsınız.
İyi günler dilerim.
Selim Akmen
niveadan gelen mail Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
NIVEA olarak amacımız kişisel bakım ve kozmetik ürünleri sektöründe sunduğumuz kaliteli ve güvenilir ürünlerle siz değerli tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunun için firma ve ürünlerimize ilişkin her türlü uyarı, istek ve önerinizi büyük bir hassasiyet ve ciddiyet ile değerlendirmekteyiz.
NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız. Söz konusu aktivite ve kampanyalardan haberdar olmak için internet sitelerini takip edebilir, E-Bülten’lerimize üye olabilirsin kimlere böyle mail geldi acaba
u.s. poloya katıldım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?