• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay allahtan ofiste kimsecükler yok açtım hemencük 1er tane canım güzel ürünleri sankim ben daha önce rozi kullanmamıştım aklinialirimsmile

slm kızlar az once lays den tsort kazandım kocamla fotom var ayrıca badı seklınde cok hossssssssssssssssssssssssssssss

bişi dicem... o kadar yere yazdım bi gezersenfa sağolsun onun dışında ne gelen varrr ne giden...
doğandan bile kayısılı çay gelmedi... ben ileşim kısmından yazıyorum yanlış mı yapıyorum? :S
siz direkt mail mi atıyorsunuz?

rendecim iletişimdeki formu doldurdum ben.
qspa öyle gönderdi.
selva dan istedim.
deracine ye mail yollamıştım. sitesinde mail adresi var.

Günaydın:)
Bende doğadana ve selva makarnaya mail adresimden iletişim adresi olan mail adresine mail attım.Cevap bekliyorum ama cevap gelmedi.Hani adres isteği için cevap yazarlar diye adres telefon vermedim.Arkadaşlar siz nereden,nasıl gönderdiniz isteklerinizi?

ben hiç rozi kullanmadım istemedimde ordan numune nasıl canım dokusu falan bende isteyim mi acaba CADIARZU

YARAMAZ BENCE AMA GENEDE DEWAMLI İSTEYELİM NERDE BELEŞ ORAYA YERLEŞ CNM ARKADASIM DENEDİM BİLİYORUMA MESAJ YAZDIM SENİNKİLEREDE BAKTIM İLETİŞİMİNE ATALIMMI MAİL NUMUNE NE ZAMAN GELCEK DİYE
şakkıdı

Günaydın:)
Bende doğadana ve selva makarnaya mail adresimden iletişim adresi olan mail adresine mail attım.Cevap bekliyorum ama cevap gelmedi.Hani adres isteği için cevap yazarlar diye adres telefon vermedim.Arkadaşlar siz nereden,nasıl gönderdiniz isteklerinizi?

ADRES TEL BİLGİ İSİM SOYİSİM YAZ YOLLA HEM NUMUNE WERCEKLER HEMDE SANAMI DÖNCEKLER ADAMLAR
şakkıdı

bişi dicem... o kadar yere yazdım bi gezersenfa sağolsun onun dışında ne gelen varrr ne giden...
doğandan bile kayısılı çay gelmedi... ben ileşim kısmından yazıyorum yanlış mı yapıyorum? :S
siz direkt mail mi atıyorsunuz?

yokk ne yazdıksak aynı yoldan ama mesajı süslemek lazım sanırırm cildim alerjik efendime söliiim bitki çaylarına yeni basladım bu markayı kullanıyorum ama arkadaslar sizi tawsiye ediyor ws gibi hayatım anladınmı bu tarz yolluyorsun demi ama beni kırmayacagınızı düşünüyrom şimidedende teşşekkür cnm arkadasım
kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar. Qspanın ürünlerini henüz denemedim. kokularına baktım. bebek şampuanının kokusu hoşuma gitti.
şampunlar saçınıza iyi gelmemiş sanırım. peki sizin numunelerde saç bakım kremi yok muydu. onu da deneseydiz?
sitesine girip şikayetlerinizi yazın bence.

canım saç kremi vardı ama oda bi tuhafdı böyle çürümüş süt olur ya onun gibiydi sulu sulu bi kıvamı vardı bence bozuk ürün göndermişler bana sadece nemlendirici kremi güzel onuda ellerime kullandım ay hele peelingi varya berbat bişiydi hiç memnun kalmadım

yeni kozmetikden gelen mail. Merhaba,

Kusura bakmayın yanıtlamada gecikiyoruz.

Üretici firmaların tanıdığı kotayı doldurmuş durumdayız. Numune taleplerimizin kısa vadede karşılanamayacağı bildirildiğinden şu anda gönderim yapamıyoruz

Dileğinizi gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm

Umarım bizi bağışlarsınız.

ıyi günler dilerim.

Selim Akmen

niveadan gelen mail Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

NIVEA olarak amacımız kişisel bakım ve kozmetik ürünleri sektöründe sunduğumuz kaliteli ve güvenilir ürünlerle siz değerli tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunun için firma ve ürünlerimize ilişkin her türlü uyarı, istek ve önerinizi büyük bir hassasiyet ve ciddiyet ile değerlendirmekteyiz.

NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız. Söz konusu aktivite ve kampanyalardan haberdar olmak için internet sitelerini takip edebilir, E-Bülten’lerimize üye olabilirsin kimlere böyle mail geldi acaba

yeni kozmetikden gelen mail. Merhaba,

Kusura bakmayın yanıtlamada gecikiyoruz.

Üretici firmaların tanıdığı kotayı doldurmuş durumdayız. Numune taleplerimizin kısa vadede karşılanamayacağı bildirildiğinden şu anda gönderim yapamıyoruz

Dileğinizi gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm

Umarım bizi bağışlarsınız.

İyi günler dilerim.

Selim Akmen

niveadan gelen mail Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

NIVEA olarak amacımız kişisel bakım ve kozmetik ürünleri sektöründe sunduğumuz kaliteli ve güvenilir ürünlerle siz değerli tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunun için firma ve ürünlerimize ilişkin her türlü uyarı, istek ve önerinizi büyük bir hassasiyet ve ciddiyet ile değerlendirmekteyiz.

NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız. Söz konusu aktivite ve kampanyalardan haberdar olmak için internet sitelerini takip edebilir, E-Bülten’lerimize üye olabilirsin kimlere böyle mail geldi acaba

bana geldi az önce

Banada doğacıdan mail geldi...kargo bedelini ödeme şartı koymuşlar...acaba kabul etsemmi kızlar...numuneler nasıl?

Bana 18 tane badem yaĞı kremı geldı doĞacıdan gÜzel gıbı canım bıde 3 tane makyaj temızleme mendılı ama mendıllerın son kullanma tarıhı geÇmıŞtı 1 tanesını kullandım genede ama memnun kalmadım ıslak mendıl gıbı aynı

YARAMAZ BENCE AMA GENEDE DEWAMLI İSTEYELİM NERDE BELEŞ ORAYA YERLEŞ CNM ARKADASIM DENEDİM BİLİYORUMA MESAJ YAZDIM SENİNKİLEREDE BAKTIM İLETİŞİMİNE ATALIMMI MAİL NUMUNE NE ZAMAN GELCEK DİYE
şakkıdı

istemicem o zaman roziden bende :) kız yok gelmiyor ordan bişiy bende yazıcam bundan sona oraya bişiyler yazmayınca gelmeyecek anlaşıldı

Back