• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Oya Baby Gift’ten 3 üyemize mevlit kıyafeti hediyeOya Baby Gift 2 kız, 1 erkek bebeğimize birbirinden şık mevlit kıyafetleri hediye ediyor. Bu armağanı kazanmak için tek yapmanız gereken formu eksiksiz doldurmak! Kazanmak için tıklayın!
Kazanan üyelerle Bebek.com tarafından irtibata geçilecek ve katılımcı bilgileri Oy...a Baby Gift ile paylaşılacaktır. Sonuçları bu sayfadan takip edebilirsiniz. Formu dolduran 100. 500. 1000. üyelerimiz şanslı talihliler olacaklar.
http://bebek.com/hediyeli-anket-oya...mevlit-kiyafeti-hediye-cnt2-5076-25-6207.html

U.s polo kampanyası nedir acaba?Elm sokağı kabusu sorusunun cevabı nedir?

Mail yollamadığım halde Rozi den bana numuneler geldi dün... 1 tanesi günlük olmak üzere 3 tanecik ped :) Çok göndermişler saolsunlar yinede....

Bende kazanamadım paletteden bişiiii

zaten iki yerden geldi fa ve doğadan sağolsunlar :))))

devamı olur inşallah :P

kızlar dogadan iletişim bölümüne yazdım ordan istiyoruz degilmi perşembe istedim gelen gidem yok....

Merhaba,
Asya Bal Arıcılık olarak sitemize üye olanlara 2010 bal sezonu sonunda 2 kişiye 1'er kg hakiki yayla balı dağıtacağız. Bu tamamen ücretsiz olup sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerimiz için yapmış olduğumuz bir kampanyadır.
Geçen yıl ki kampanyada kargo bedeli karşı tarafa olmuştu bu yıl kargo bedelinide biz karşılıyoruz.

Bal kazanmanın şartları sitemizde üye olma linkinde gerekli bilgileri doldurarak üye olarak yorum bırakmanız yeterlidir. Daha önceden sitemize üye olan ziyaretçilerimiz bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Çünkü ziyaretçimiz gerekli bilgiler giriyorlar, daha sonra kendisine girmiş olduğu bilgilerden dönüş yapamıyoruz. Bu yüzden bilgilerinizi unutmamanız için lütfen bir yere not ediniz. Çekilişimiz kameralar karşısında olacaktır ve videosu sitemizde yayına girecektir.
Başlangıç Tarihi: 01.05.2010
Bitiş Tarihi : 01.09.2010
tarihine kadar sitemizden üye olabilirsiniz.

Üye Olan Bütün Ziyaretçilerimiz Üyelik ıçin Kullandığı Nickini Sitemizde Bulunan Kampanya Sayfasına Yorum Olarak Bıraksınlar Herkese Bilsin ve Görsün. Yorum Olarak Nickini Yazmayanlar Çekilişe Alınmayacaktır.

Sağlıklı günler dileyerek, şansınız bol olsun....

Back