Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Qspa dan gelen numuneler tam bir fiyasko çıkdı. saç şampuanı saçlarımı kazık gibi yaptı normalde bioxin kullanıyorum yıkarken saçlarım yumuşacık oluyodu Qspanınki kazık gibi yaptı kırmızı kil çok yağlı içindeki peeling için olan pütürlü şey çok yumuşakdı hertarafım yağ içinde kaldı küvetin içi bile yağlandı düşünün artık diğer numuneleride hemen çöpe attım bozuk ürünmü gönderiyolar ne anlamadım ama hiç memnun kalmadım

aynen canım bende banyoda saçıma bi süreyim dedim yıkamaz olaydın zaten kıvırcık iyice birbirinine girdi saçlarım
peelingi de dediğin gibi çok yağlı tiksindim ben bir tek nemlendirici kremini sevdim o gerçekten iyiydi

heheh yok canım bu tekin acarın cevabııı ben istemedim deracinden numune :)
günaydın kızlarr iyi haftalar herkese

günaydın iyi haftalar canım :)

günaydın kızlar. Qspanın ürünlerini henüz denemedim. kokularına baktım. bebek şampuanının kokusu hoşuma gitti.
şampunlar saçınıza iyi gelmemiş sanırım. peki sizin numunelerde saç bakım kremi yok muydu. onu da deneseydiz?
sitesine girip şikayetlerinizi yazın bence.

kızzzlaarrr günaydın

şimcik roziden kargo geldi 1tane günlük ped 1 tane normal 1 tane uzun yollamışlar sevindirik oldum :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…