• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günahlarını aldım ben bunların doğadandan kargo gelmiş eve annem aradı dodağan form çay geldi dioo :)
hadi hayırlısıııı :) :) :)

Hayat Magazin'in 6. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın, 5 adet Hayat Damacana Su kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi 5 adet Hayat Damacana Su kazanacaktır. Kampanyamız 31 Ağustos 2010 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır.
http://w...ww.hayatsu.com.tr/hayat_club/hayat_magazin.aspx

Bu yılki Miller Freshtival’ın en önemli grubu Mika’nın son albümünün adı nedir? cevap@mavi.com adresine doğru cevabı ismini ve cep telefonunu yazarak mail at, bu yaza Freshtival’da taze gir! Unutma, biletler sorulara doğru cevap veren ilk 5 kişiye gidiyor! Sonuçlar 1 saat içinde açıklanacaktır.
http://www.facebook.com/?...ref=home#!/mavi

DenedimBiliyorum’dan yepyeni bir yarışma!15.06.2010 tarihine kadar denedimbiliyorum.com adresinden “öneriyorum” butonunu kullanarak, en fazla arkadaşını denedimbiliyorum.com’a üye yapan üyemize, sürpriz bir hediye veriyoruz. Arkadaşlarınıza sitemizi önerin, ve en fazla üye getiren siz olun, sürpriz hediyemizi kazanma ......şansı yakalayın. Önemli not: Bu yarışmamızda sadece sitemiz üzerinden “arkadaşını davet et/öneriyorum” butonunu kullanarak yapılan davetler ve üyeler, geçerli sayılacaktır. Arkadaşlarınızı davet etmek için kullanacağınız adres bilgisi aşağıda yer almaktadır.http://www.denedimbiliyorum.com/davet_et.php Hepinize bol şans diliyoruz!DenedimBiliyorum.com

canım saç kremi vardı ama oda bi tuhafdı böyle çürümüş süt olur ya onun gibiydi sulu sulu bi kıvamı vardı bence bozuk ürün göndermişler bana sadece nemlendirici kremi güzel onuda ellerime kullandım ay hele peelingi varya berbat bişiydi hiç memnun kalmadım

Günaydın:)
Bende doğadana ve selva makarnaya mail adresimden iletişim adresi olan mail adresine mail attım.Cevap bekliyorum ama cevap gelmedi.Hani adres isteği için cevap yazarlar diye adres telefon vermedim.Arkadaşlar siz nereden,nasıl gönderdiniz isteklerinizi?

yeni kozmetikden gelen mail. Merhaba,

Kusura bakmayın yanıtlamada gecikiyoruz.

Üretici firmaların tanıdığı kotayı doldurmuş durumdayız. Numune taleplerimizin kısa vadede karşılanamayacağı bildirildiğinden şu anda gönderim yapamıyoruz

Dileğinizi gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm

Umarım bizi bağışlarsınız.

İyi günler dilerim.

Selim Akmen

niveadan gelen mail Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

NIVEA olarak amacımız kişisel bakım ve kozmetik ürünleri sektöründe sunduğumuz kaliteli ve güvenilir ürünlerle siz değerli tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunun için firma ve ürünlerimize ilişkin her türlü uyarı, istek ve önerinizi büyük bir hassasiyet ve ciddiyet ile değerlendirmekteyiz.

NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız. Söz konusu aktivite ve kampanyalardan haberdar olmak için internet sitelerini takip edebilir, E-Bülten’lerimize üye olabilirsin kimlere böyle mail geldi acaba

nivea bana daha önce böyle bir mail gönderdi hatta cebimi aradılar. numune gönderemiyoruz dediler.

yeni kozmetikte mail atmış. numunemiz bitti yenisini bekliyoruz gelince göndereceğiz demişler.

arkadaslar kampanyaları yarısmalrı duyuruyormuyuz burda :) öleyse benim ilgi alanım demek bu =))

Back