• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar!
pastelden hediye gelen var mı?
denemekbedavaya bir sürü yorum yazdım bakalım ne olacak!

günaydın kızlar!
pastelden hediye gelen var mı?
denemekbedavaya bir sürü yorum yazdım bakalım ne olacak!

ya bende yazdım yazdık ama yorumlarım cıkmıyor sen baktınmı yazdıklarına yada benimkini bi arasana aynı nickten rica etcem senden ordanda bişey cıkmaz bizim böcekçide yalan oldu
kaydirigubbakcemile5

pastelden nasıl hediye geliyo ki canım ya

valla unuttum. baya oluyor çünkü anket vardı galiba ya da soru yanıtlamıştık.
mascara,rimel ruj filan vardı.

ya bende yazdım yazdık ama yorumlarım cıkmıyor sen baktınmı yazdıklarına yada benimkini bi arasana aynı nickten rica etcem senden ordanda bişey cıkmaz bizim böcekçide yalan oldu
kaydirigubbakcemile5

benimkiler çıkıyor canım ama çıkması zaman alıyor. mesela dün yazdığın yorumlara bugün bak. bakayım görebilecekmiyim? hangi ürünlere yorum yazdın ki? ben kullandıklarıma yazıyorum.

valla unuttum. baya oluyor çünkü anket vardı galiba ya da soru yanıtlamıştık.
mascara,rimel ruj filan vardı.

benimkiler çıkıyor canım ama çıkması zaman alıyor. mesela dün yazdığın yorumlara bugün bak. bakayım görebilecekmiyim? hangi ürünlere yorum yazdın ki? ben kullandıklarıma yazıyorum.

cnm benim kenarda ara diye bir yer war ya ana sayfasında mesela ben sewtabı görebiliyorum ama benimkiler cıkmıyor yönetici kontr... diyor cıkmıyor anlamadımki kafamçokkarıştı

ayy denemek bedava benim dediğim yer senin farklıymıs kusura bakma ya dbiliyorum değil gerci ordada anket yaptık dur bakayım bi burdada anket biteli ay oldu hala katılınılıyor burdan bence bişey gelmez

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar:)Denemekbedava sitesine bende üye olmuştum.Ancak bu sitenin işleyişi nasıl?Ürünler hakkında devamlı yorum mu yapmalıyız?En önemlisi de şu yorum yapmanın bize bir getirisi var mı?

Merhaba arkadaşlar:)Denemekbedava sitesine bende üye olmuştum.Ancak bu sitenin işleyişi nasıl?Ürünler hakkında devamlı yorum mu yapmalıyız?En önemlisi de şu yorum yapmanın bize bir getirisi var mı?

yapacak sey 1 2 yorum yazıp beklemek canın sıkılıyorsa yaz yorum onlar sana dene için cesitli ürünler yollayacak mail atacak sonrada diyecekki bu ürünü ye iç bak sil herneyse yorumunu su tarihe kadar yap yorum yaparsan hediye alma işin dewam edecek almassan yollamıyorlarmıs delikafadulden

deracinden mail geldi :) isteğinizi karşılamak için bize ayrıntılı bilgi verin diii yazdım gönderdim bakalım nolicik kızlar ne geliyodu deracinden bilmiyorumkismile

Back