yok bitanem ikiside almadı kargo ücretiii hemen basvur sende bebeişimopuyorumnanaktan
bende basvurayım o zaman cnmmm hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bitanem ikiside almadı kargo ücretiii hemen basvur sende bebeişimopuyorumnanaktan
bende basvurayım o zaman cnmmm hihoyyyt
evet bitanemmmkaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile :lepi: :hooray:
işlem tamam hihoyyyt
süpersin yarın inşallahhhh sanada gelir kuzusumm:lepi: olumunekankayizsmile :hooray:
öle hemencecik mi gelio kızzz bilmiyorumkismile
neyse...yalnı değilmişim...banada gelmedi melocum.
canım baksana bana bigün önce olmustum ve dün geldiiii:lepi:
Qspa dan gelen numuneler tam bir fiyasko çıkdı. saç şampuanı saçlarımı kazık gibi yaptı normalde bioxin kullanıyorum yıkarken saçlarım yumuşacık oluyodu Qspanınki kazık gibi yaptı kırmızı kil çok yağlı içindeki peeling için olan pütürlü şey çok yumuşakdı hertarafım yağ içinde kaldı küvetin içi bile yağlandı düşünün artık diğer numuneleride hemen çöpe attım bozuk ürünmü gönderiyolar ne anlamadım ama hiç memnun kalmadım
ayyy selwaya yanlıs mesaj attımmm mahfoldum krem istedimcildim alercük dedim
![]()
kızlar bütün kargolara okul adresimi verdim roziyi müdürün teslim aldığını düşünsenize
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: e artık cana böceklerin cildi gibi alercük ciltlere uygun bi krem gönderir böcekci :roflol::roflol:
günaydııınn![]()
Günaydınlar iyi haftalarr
heheh yok canım bu tekin acarın cevabııı ben istemedim deracinden numune :)
deracine mi bende utandımyazcaktım krem yollmayın selülit kremi veya sıkılastırıcı istiyorum die ama yüzsüzlügü şakkıdı ele almayayım dedim neyse ilk posta gelsin anneme isterim artık hihoyyyt
günaydın kızlarr iyi haftalar herkese
[ı]banada şincik geldi ama ofisteyim die açamadımm :))) [/ı]kızzzlaarrr günaydın
şimcik roziden kargo geldi 1tane günlük ped 1 tane normal 1 tane uzun yollamışlar sevindirik oldum :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile