Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taa geçen hafta aatm cnm size cvp gelmişmiydi?
kayısılı çay bir tek bana gelmedi herhal..gerçi bana hiçbişey göndermiyolar
aklıma gelmedi değill sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3KOCALARIMIZIN MAİLDEN İSTESEK AYNI ADRESE YOLLARLARMI ACABA şakkıdı
canım ordaki iletişim bölümündendoğadana nasıl maıl attınız ordakı ıletısımdekı maılmı bana da bı soleyınde ne yazıcagımı falan
ay Allahım hersey birbirine girdi :roflol:ayyy selwaya yanlıs mesaj attımmm mahfoldum krem istedimcildim alercük dedim
![]()
tatlım banada gelmişti yeni kozmetikten istedik onukızlar bir yerden kremler gelmişti
ac fine, ato guard falan yazıyor üstünde
nereden istediğimi unuttum
arkadaşlarım için de isteyeceğim
gelen var mı benden başka ? nereden istediğimizi bir hatırlatsa ? :)
kızlar doğadan gelenlerin kargo ücretini biz mi ödüyoruz?
sağol tatlımmbana geldi ben ödemedim
kızlar doğadan gelenlerin kargo ücretini biz mi ödüyoruz?
kızlar ya adreslerimizi yazıoruz yaaaa numune isterken bi sakıncasıı olur mu caba onun bilmiyorumkismile
yok canım zaten yollucaklar ya bize e nasıl gelicek adresimizi vermesek bebegemkaydirigubbakcemile5
yeni kozmetikti evet
ama google a yazınca çıkmıyor artık noldu ki bilmiyorumkismile
banada gelmedi melocum.kayısılı çay bir tek bana gelmedi herhal..gerçi bana hiçbişey göndermiyolar
tmm cnm sana geldi mi hiçççç ürün opuyorumnanaktan
yooo yazınca cıkıyor canım bi daha dene istersen yerimseniben
evet canım bugün iki tane birden geldi biri rozi ped biride dogadan kayısılı cay inşallah sanada gelir tatlışımmmopuyorumnanaktan
o zaman bende basvurayım cnm kargo ücreti alıolar mı cnm bilmiyorumkismile
o zaman bende basvurayım cnm kargo ücreti alıolar mı cnm bilmiyorumkismile