Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşım bim'e yetişti... ürünlerde varmış sapha bir yerdekinde :)))
Clean&clear'ın hangi ürünleri aldırsam..
cildim karma... gözenekler açık...

bnde annemi sabah 8 de gönderdim bime o kadar çok şey aldımki fiyatları uygun görünce sevindirik oldum,clean&clear aldırdım,toniğide çok güzelmiş,lacivert siyah noktalar için olanı,denedim çok beğendim,2 yi almaya gittim hiç kalmamıştı, bu haftaki ürünler harikaydı,saç maskeleri,7/24 ler çok uygundu ,

Yeni yarışma başlıyor

hurriyet.com.tr 16 Nisan 2010

Hurriyet.com.tr’nin düzenlediği büyük ilgi gören Bilgi Yarışması'nın yeni dönemi başlıyor. 16 – 30 Nisan arası düzenlenecek Bilgi yarışmasında birbirinden güzel hediyeler Hürriyet okurlarını bekliyor.

Birincilik ödülü laptop, İkincilik ödülü Ipod Touch, üçüncülük ödülü dijital fotoğraf makinesi, dördüncülük ödülü Hürriyet Çerçeveli Doğum günü sayfası, beşincilik ödülü 1 yıllık Hürriyet e-gazete aboneliği.

Genel Kültür, Spor, Tarih, Müzik, Edebiyat, Sinema kategorilerinde düzenlenen yarışmalara her gün onbinlerce kişi katılıyor.

Şansınızı deneyin, hem eğlenin hem kazanın!

Bu keyifli yarışmayı bu kez kaçırmayın.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14427799.asp?gid=373

burda haberi okuyunca uçuverdim bim'e 2 tane tek eyeliner kalmıştı kaptım hemen birini pek bişi kalmamıştı bu arada lays ten bende tşört kazanmışım buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis:sm_cool: ama kardeşimde benim adıma bi tane tasarlamıştı hemde edward lı:jeyyar: o gelirse babam giydirirmi acepkaydirigubbakcemile bu hacı da kim demesinCADIARZUkafamçokkarıştısenağlama

Forum'da yazanları okudum veeee atladım arabayaa dooğru Bim'e gittim kaydirigubbakcemile3 Strawberry Lip Protector, Vitamin Power Lip Protector, 3D Fantastic Lash Maskara ve Mavi Waterproof Eyeliner'i kaptımm! Eşim de, daha elindekiler bitmeden yenilerini alıyorsunuz, siz kadınların bu kozmetik aşkını bi anlayamadım gitti valla diye yakınıyor sempatiksalakcinni

aaa bu miss alem yarışmasında benim liseden ark ımda varmış aycan tunç kıza bak hele yaa.DD: lise 1 de rock çı takılırdı şimdi yarışmalara girmiş ama hala güzel değil 1 vericemDD:

güle güle kullan canım ganimetleri kapmıssın banada avucumu yalamak düştü hatta o kadar abarttım ki eşim ankarada asker onu da birliğine yakın bim e gönderdim alsın diye bulamamış :teselli:

Teşekkürler tatlım, evet kaptım biraz bayanssulusmile üzülme canımm, kısa sürede tekrar başlar indirimler :)

günaydın hatunlar,nasılsınız? ben dün akşam yolumun üstündeki 3 bim e de uğradım ama hepsi tükenmişdi.dehşet bizim halkımız yaa , para yok diyorlar ama herşey tükeniyor.anlamadım ben bu işden birşey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…