Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar şimdi bimden geliyorum 1 tek ürün bile bulamadım sabahtan bitmiş moralim çok bozuldu yaaa mutlu gittim mutsuz döndüm:bbo:
aa üzüldüm yaa canım başka bimlere bak özellikle mahalle aralarında olanlarda kalıyoa.s

Golden rose ürünleri özellikle maskarası ve eyeliner markanın sitesinde bile yok.
sanırım özel üretilmiş ürünler ben pek beğenmedim allık ve pudra fena görünmüyordu ama renk seçeneği yoktu.

kajal'ın farını aldım bayıldım akşama kaldıysa başka rengini de alacağım.

BU NASIL BİŞİMİŞ CANIM YARIŞMAYA OY VERİNCEMİ KAZANIOMUŞUZ KZILARINDA HEPSİ BİRBRİNDEN BETER YAAA ÇOK MU ARAMIŞLAR BUNLARIdelikafaduldensırnaşık şey:teytey:lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3aynen canım yaa cirkinlik yarısması deseer daha iiydi.bende 1-2 oy verdim iste:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3aynen canım yaa cirkinlik yarısması deseer daha iiydi.bende 1-2 oy verdim iste:sm_cool:

HEHEH uğraşmadım valla :)))

bende arkadaşımı gönderdim ilk gittiği yerde bişi kalmamış diğer yerden kalemtraş ve kajal gri toz far aldı benim için daha bişiler istiodum ama kalmamış ((
inşallah far güzeldir

kızlar yuriçi kargodan mesaj geldi
Derma-cos dan kargonuz yola çıkmıştır diye.
ben hiç hatırlamıyorum o kadar yere başvurdum kisırnaşık şey
ne bu derma-cos??yada gelen war mı??

avon ganimetlerim :sm_cool:hihoyyytdelikafadulden

Eklentiler

• $Fotoğraf388.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 32
bilen warsa cevap verir mi rica etsem:gitme:
derma-cos ne gönderiyor..ona göre gidip şubeden alcemolumunekankayizsmile

BU NASIL BİŞİMİŞ CANIM YARIŞMAYA OY VERİNCEMİ KAZANIOMUŞUZ KZILARINDA HEPSİ BİRBRİNDEN BETER YAAA ÇOK MU ARAMIŞLAR BUNLARIdelikafaduldensırnaşık şey:teytey:lülülülülülü

:roflol::dance::teytey: ne yarışması bu ayol hiç güzl değil bunlar heheheheh arada 1-2 tane kötünün iyisi çıkar herhalde :roflol:

Dermo kozmetık var ya canım sıtesınde bıŞıler oluodu heralde kazandın bıŞı odur ben hıÇ bıŞı kazanamdım ordan :)

Bızım burdakı bımde de bırsey kalmamıs kızlar bende dove gunden gune bronzluk veren nemlendırıcı aldım 6,95 e :))) buldum gene ucuz bısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…