Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar dogacının maskelerini bende denemek istiyorum. nasıl temin ettiniz anlatırmısınız

canım çok özür diliyorum yanlış yazmışım Qspa'dan dan geldi banada numuneler ama geçen hafta doğacıdan da gelmişti
bu firmalara mail atıyorsun ürünlerinizi denemek istiyorum diye
doğacı kozmetik 3,5 tl kargo ücreti talep ediyor kabul edersen gönderiyor diğeride ücret talep etmeden gönderiyor mail atman gerekli

canımmmm çok tşk ederim sadece dogacının maskelerini denemek istiyorum da o yüzden numune istiyim dedim yazılarınızı okuyuncaa çokkk tşk ederimm tekrar

senin de tüp bebekle mi olmuştu arkadaşım..ben de bu nicki nerden hatırlıyorum diyodum..forumlardan hatırlıyorum heralde..hem de 10 yıl sonra ha?bizde 6 yıllık evliyiz 3. tüp bebeği deniycez..umut oldun bana da bak şimdi..

evet canım 10 sene sonra oldu temmuz annelerinde takılıyordum ordan hatırlıyorsundur
2. denememde tuttu benim Allah olmayan herkese versin umutlarınızı lütfen yitirmeyin

ben bütün bebiş topiklerini kapattım kafa dağıtmak için burdayım artık..umarım başarabilirim..görüşmek üzere...

slm bayanlar bilmem biliyor musunuz dermologica da yarışma var.facede oluyor yarışma.http://apps.f a c e b o o k.com/dermalogicaturkiye boşluk bıraktım siz normal yazarsınız.ilk beşe girenlere ödül var.ilk 50. kişiye kadarda teselli ödülleri.bakın derim.belki kazanan siz olursunuz tatlılarım.

teşekkürler opuyorumnanaktan

kızlar bu yarışmaya katılmak isteyen varsa bana özleden adını yazsın ekliyeyim birbirimizi destekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…