kızlar dogacının maskelerini bende denemek istiyorum. nasıl temin ettiniz anlatırmısınız
mafoldumben
canımmmm çok tşk ederim sadece dogacının maskelerini denemek istiyorum da o yüzden numune istiyim dedim yazılarınızı okuyuncaa çokkk tşk ederimm tekrar
neden ağlıyosunn :teselli:
2 kuzumu da kaybettim çünkü mafoldumben
ayy deme öyle ölürüm ağlamaktann :gitme: yaa benimde 10 sene sona oldu tüp bebek oğlum var 10 aylık ay çok canım sıkıldı şimdi canım benim başın sağolsun Allah sabır versin ümidini yitirme ne olur
çok özür dilerim
tüp bebekmiydi senin bebişler de arkadaşım?tabii anlatmak istersen?çok üzüldüm..Allah sabır versin..ben de bebiş yolunda mücadele edenlerdenim..Allah dermanımızı da versin tez zamanda inşallah..
senin de tüp bebekle mi olmuştu arkadaşım..ben de bu nicki nerden hatırlıyorum diyodum..forumlardan hatırlıyorum heralde..hem de 10 yıl sonra ha?bizde 6 yıllık evliyiz 3. tüp bebeği deniycez..umut oldun bana da bak şimdi..
ben bütün bebiş topiklerini kapattım kafa dağıtmak için burdayım artık..umarım başarabilirim..görüşmek üzere...
Allah hepinize versin arkadaşlar olmayan herkese aminnnn
slm bayanlar bilmem biliyor musunuz dermologica da yarışma var.facede oluyor yarışma.http://apps.f a c e b o o k.com/dermalogicaturkiye boşluk bıraktım siz normal yazarsınız.ilk beşe girenlere ödül var.ilk 50. kişiye kadarda teselli ödülleri.bakın derim.belki kazanan siz olursunuz tatlılarım.
teşekkürler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?