- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
aa üzüldüm yaa canım başka bimlere bak özellikle mahalle aralarında olanlarda kalıyoa.skızlar şimdi bimden geliyorum 1 tek ürün bile bulamadım sabahtan bitmiş moralim çok bozuldu yaaa mutlu gittim mutsuz döndüm:bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa üzüldüm yaa canım başka bimlere bak özellikle mahalle aralarında olanlarda kalıyoa.skızlar şimdi bimden geliyorum 1 tek ürün bile bulamadım sabahtan bitmiş moralim çok bozuldu yaaa mutlu gittim mutsuz döndüm:bbo:
kızlar şimdi bimden geliyorum 1 tek ürün bile bulamadım sabahtan bitmiş moralim çok bozuldu yaaa mutlu gittim mutsuz döndüm:bbo:
BU NASIL BİŞİMİŞ CANIM YARIŞMAYA OY VERİNCEMİ KAZANIOMUŞUZ KZILARINDA HEPSİ BİRBRİNDEN BETER YAAA ÇOK MU ARAMIŞLAR BUNLARIdelikafaduldensırnaşık şey:teytey:lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3aynen canım yaa cirkinlik yarısması deseer daha iiydi.bende 1-2 oy verdim iste:sm_cool:
BU NASIL BİŞİMİŞ CANIM YARIŞMAYA OY VERİNCEMİ KAZANIOMUŞUZ KZILARINDA HEPSİ BİRBRİNDEN BETER YAAA ÇOK MU ARAMIŞLAR BUNLARIdelikafaduldensırnaşık şey:teytey:lülülülülülü
avon ganimetlerim :sm_cool:hihoyyytdelikafadulden
bunların hepsini peri den kazandın?nasıl bir oyundu merak mettim puanla aldınız da neye göre aldınız??
avon ganimetlerim :sm_cool:hihoyyytdelikafadulden
bilen warsa cevap verir mi rica etsem:gitme:
derma-cos ne gönderiyor..ona göre gidip şubeden alcemolumunekankayizsmile
teşekkürlerr sositososito