sağol tatlım allığı alıcam bide maskara alayım barii:roflol::roflol:ben hiç kullanmadım mascarayı ama bi arkadasım kullanıyodu güzel duruyodu topak topak değildi
çok sağol canım verdiğin bilgi için ben aldım gayrt hoş hemde çok uygun dediğin gibiyerimsenibenyerimsenibenben bu işimden önce bimde mağaza sorumlusuydum o zamanlarda goldenrose nin ürünlerini stışdık,hepsinden slıp kullanan iri olarak hiç şüphe etmeden alın derim.gayet kaliteli ürünleri ve piyasadan da en az % 70 uygun fiyatları
kesinlikle bimden çok memnunumben bu işimden önce bimde mağaza sorumlusuydum o zamanlarda goldenrose nin ürünlerini stışdık,hepsinden slıp kullanan iri olarak hiç şüphe etmeden alın derim.gayet kaliteli ürünleri ve piyasadan da en az % 70 uygun fiyatları
çok sağol canım verdiğin bilgi için ben aldım gayrt hoş hemde çok uygun dediğin gibiyerimsenibenyerimseniben
evet canım sabah işe gelirken gördüm açık değildi bakamadım akşam bakıcam sağol canımmkesinlikle bimden çok memnunum
canım bide cleancllear ın ürünleri var onlarda çok indirimli
evet sanırımmm oyduuuuu saol canım :)
başka varmı bildiğiniz :)
bu yorumlardan sonra akşam iş çıkışı bimdeyim
markofono en iyisi genelde bir çok şey çıkıo ben en çok markofoniyi seviomevet sanırımmm oyduuuuu saol canım :)
başka varmı bildiğiniz :)
olur köşedeki ağacın dibinde beklerim :)
markofono en iyisi genelde bir çok şey çıkıo ben en çok markofoniyi seviom
limango arada güzel şeyler çıkıo ben pek beğenemiom
trendyol var bide ordada nadir güzel şeyler çıkıo genelde çok pahalı oluo :)
şimdiye kadar markofoniden 2 alışveriş yaptım kom iç çamaşırı ve david jones çanta çantam henüz gelmedi :)
kızlar iş çıkışı bime anca ürünlerden boş kalan yerlere bakmaya gidersiniz erkenden bitmiş bende bi uğrsam mı diom ammaaaaa anca bakarım gibime gelio hehehe
Kızlar bımde golden roselar sureklı satılacakmı yoksa kampanya bu haftalıkmı
Kızlar bımde golden roselar sureklı satılacakmı yoksa kampanya bu haftalıkmı
biz rendeyle giyicez sende gel beraber bakarız boş kalam yerlere üçümüzkaydirigubbakcemile3
http://www.alem.com/miss-alem
hediyeler burda
yarısmacı kızlarda burda
http://www.alem.com/miss-alem-katilimcilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?