Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1 Kasım 2009 tarihine kadar Hergunkampanya.com 'un facebook sayfasına girip "Hayran Ol" linkine tıklayın kazanın.

Çekiliş ile 3 kişiye Hergunkampanya.com logolu saat veya Kumbara çocuk dergisi'nin 1 yıllık aboneliği hediye

http://www.facebook.com/pages/HERGUNKAMPANYAcom/134325959082

Facebook etkinlik duyurusu:
Hergunkampanya.com Hayranları Kazanıyor | Facebook

çocugu olanlar için

Pınar Kido'nun sitesinde 10 hafta sürecek oyunları oyna puanları topla hediyeler kazan
Her hafta'nın birincisine Nintende Wii spor paketi
Sihirli kart oyununda 1 kişiye Nintende Wii spor paketi
100lerce oyuncuya 49TL Toyiki hediye çeki
En iyi 3 oyuncuya rüya gibi bir seyahat
http://www.kido.com.tr/kido/web/

Son düzenleme:
Kızlar Rosense numunelerim geldi. hihoyyyt Çarşamba günü istemiştim bugün geldi, yani 2 günde. 21 tane 5 ml.lik tüp var. Gerçek boyutunu anlayabilmeniz için 1 tanesini elimde tutup çektim. Çünkü daha önceki sayfalarda tüpleri gördüğümde daha büyük görünüyordu, ama gerçekten minicikler çok şekerler tam makyaj çantasında taşımalık. zemuszemus Umarım sizinkiler de en kısa zamanda gelir. Bunu buradan paylaşan arkadaşa da sevgiler. kaydirigubbakcemile5
Söylemeyi unutmuşum kızlar 2.70 TL kargo parası ödedim. Rosense'e hemen teşekkür maili de attım.

Son düzenleme:
bugün ixoradan talepte bulundum,cevap dönmüşler..iki hafta içinde gelecekmiş numuneler haydi bakalım ilk kez yaptım xD

Dermokil'e ne kadar kargo ödeniyor onu da merak ediyorum duruma göre onlardan da isteyeceğim..ınsan alışınca tatlı geliyormuş :)

Son düzenleme:
ızmir _ 35 neresındesın sen ben ıstedım bana geldı rosenseden ..27 tane fılan bır de,

Sn. ....

Ülker Kellogg’s’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

ısteğinize olumlu karşılık veremediğimiz için üzgünüz. Bu tür uygulamalar diğer tüketicilerimiz için de örnek oluşturmaktadır. Bu nedenle ardından gelen yoğun talepleri karşılamaya zamanımız ve imkanlarımız yetmemektedir.

Bizi anlayışla karşılayacağınızı umarız.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,

Ülker Tüketici Danışma Merkezi
ıletişim | Ülker

canım çok güzel ürünler güle güle kullan. ama rosenseden nasıl istiyoruz. ben sitesine girdim. iletişim yerini bulamadım. üye mi olmak lazım. :uhm:

canım çok güzel ürünler güle güle kullan. ama rosenseden nasıl istiyoruz. ben sitesine girdim. iletişim yerini bulamadım. üye mi olmak lazım. :uhm:

çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan

Rosense

verdiğim linkte en sağda yukarda iletişim bölümü var oraya yazacaksın canım üye olmamıştım ben yerimseniben

karşıyaka dayı canım

ben maıl atarken bulundugum yere 30 km uzaklıkta satılan yer fılan yazdım,

onlarda adresınızı yollayın gonderelım dedıler,

sen de boyle bısey yaz olmazsa ,adreslerıne bak neredeymıs satılan yerler ona gore anlatırsın durumu

tam olarak ne yzdın canım anlamadım

kızlar benim rosenseden ürünlerim hemen ertesi gün geldi bir kaç kere iletişim formundan mail attım ama cvp alamadım sonrada msn den mail attım info@rosense.com a hemen cvp geldi kargo ücretini kabul edersen göndeririz diye ettim ve hemen ertesi gün gönderdiler eğer sizde bi kaç kere yazıp cevap alamadıysanız iletişimden değilde direk adrese mail atın ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…