Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bakım ürünleri değilde makyaj numuneleri gönderen siteler yokmu far ruj gibi falan mesela??
Kızlar Rosense numunelerim geldi. hihoyyyt Çarşamba günü istemiştim bugün geldi, yani 2 günde. 21 tane 5 ml.lik tüp var. Gerçek boyutunu anlayabilmeniz için 1 tanesini elimde tutup çektim. Çünkü daha önceki sayfalarda tüpleri gördüğümde daha büyük görünüyordu, ama gerçekten minicikler çok şekerler tam makyaj çantasında taşımalık. zemuszemus Umarım sizinkiler de en kısa zamanda gelir. Bunu buradan paylaşan arkadaşa da sevgiler. kaydirigubbakcemile5
Söylemeyi unutmuşum kızlar 2.70 TL kargo parası ödedim. Rosense'e hemen teşekkür maili de attım.
![]()
ne kadar güzel gelmiş senin ürünler cnm zemuszemus benimki ortalıkta yok, sanırım ben yokken gelecek ve alamayacağım :gitme:
bana ups kargoyla geldibende çarsambe yazdım gönderırız dedıler hala gelmedı
hangı kargoyla gönderıyorlar arkadaşlar?
evet ya ben de öyle şeyler istiyorum
eski sayfalarda gördüm dash minerals gönderiyormuş
avonun göndermeyeceğini bildiğim halde mail attım olumsuz yanıt geldi
flormara da attım cevap gelmedi..
off rosense yaa bi bana garazın zatennsenağlama
bende çarsambe yazdım gönderırız dedıler hala gelmedı
hangı kargoyla gönderıyorlar arkadaşlar?
kızlar merhaba,
bende biraz önce rosense mail attım gelen cevap sizlerde de olduğu gibi;
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ürünlerimizi deneme fırsatı bulabilirsiniz.
şeklindeydi ve altına da bayi adresini belirtmişler...
bende aynı maile cevap olarak:
evet muğlada ikamet ediyorum fakat adresini verdiğiniz ürününüzü deneme fırsatı bulabileceğim bayiniz bana 100 km uzaklıktadır.
bu durum göz önünde bulundurularak mailimin tekrar değerlendirilmesini rica ediyorum...yazdım
buna verdikleri cevap;
Maalesef sadece bayimizin olmadığı bölgelere gönderim yapabiliyoruz.
Firmamıza ve ürünlerimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
ıyı hos guzelde sıteye gırınce hıc bırsey olmuyo kı:S
uyelık vs yok bırsye anlamadım
teşekkür ederim canım.daha eski sayfalarda evde olamayacağını ve ne yapman gerektiğini yazmışsın, ben de cevap yazmıştım, bi bak istersen.. yerimseniben
ben senin yerinde olsam tekrar mail atardım canım farklı cümleler kullanarak:1ninca:
Kızlar Rosense numunelerim geldi. hihoyyyt Çarşamba günü istemiştim bugün geldi, yani 2 günde. 21 tane 5 ml.lik tüp var. Gerçek boyutunu anlayabilmeniz için 1 tanesini elimde tutup çektim. Çünkü daha önceki sayfalarda tüpleri gördüğümde daha büyük görünüyordu, ama gerçekten minicikler çok şekerler tam makyaj çantasında taşımalık. zemuszemus Umarım sizinkiler de en kısa zamanda gelir. Bunu buradan paylaşan arkadaşa da sevgiler. kaydirigubbakcemile5
Söylemeyi unutmuşum kızlar 2.70 TL kargo parası ödedim. Rosense'e hemen teşekkür maili de attım.
![]()