• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Numune Talebinde Bulunan Tüm Zeytinyağı Seven Dostlarımıza,

Gönderilen numuneler 40 ml ve sadece tadım amaçlıdır.Ortalama kargo ücreti gönderilen şehrin uzaklığına göre 6-8 TL arasında değişmektedir;kargo ücreti alıcıya aittir.Kargo ücreti tarafımızdan belirlenmemekte ve kargo firmasının uyguladığı ücrettir.

Gerçekten kaliteli bir zeytinyağı arayan dostlarımızın tekrar numune talep formundan bize ulaşmalarını rica ediyoruz.

Saygılarımızla

agrilia zeytinyağına mail atmıştım,kargo parası istediler.40 ml için 6-8 tl vermem ben,göndermedim adresimi ve telefonumu kaydirigubbakcemile

ewet canim az once gonderdiler..

sen de ısrar et canım
ikinci bir mail at
buradaki bayinize gittim ama numunelerden veremeyeceklerini söylediler,kargo ücretini karşılayacağım bana da gönderemez misiniz,ilginize şimdiden teşekkürler yaz.. vereliniortak

sen de ısrar et canım
ikinci bir mail at
buradaki bayinize gittim ama numunelerden veremeyeceklerini söylediler,kargo ücretini karşılayacağım bana da gönderemez misiniz,ilginize şimdiden teşekkürler yaz.. vereliniortak

tskler canim..a.s.2.maili yazdim bakalim sonuc ne olacak:1rolleyes:

derma cozmetikten ne geliodu kızlar bana msj geldide kargonuz yola çıktı die neydiki unuttum ben :roflol:

derma cozmetikten ne geliodu kızlar bana msj geldide kargonuz yola çıktı die neydiki unuttum ben :roflol:

Back