kızlar mavi yeşile üye oldum
size olun üye olana göndeiolar arada sırada
pilate topuda k flakesten gelmişti.çikoata paketi göndermiştim
Fresh'n Soft, Mavi-Yeşil Light bende oldular......
benden de çarşamba günü istediler adresimi falan yazdım bakalım ne zaman gelecek,2 hafta bekleyen arkadaşlar bile var beklemek lazım,göndermezlerse yine mail atarım valla...:)
ilarzu'cum markaları google'a yaz.çıkan sitelere gir.iletişim bölümü olur.oradan mail atacaksın numunelerinizden gönderebilir misiniz diye, adını soyadını mail adresini falan yazarak kaydirigubbakcemile2
bu arada rosense sadece tüp şeklindeki kremlerinden gönderiyo 20 tane falan göz altı kremleri nemlendiriciler peelingler vs. :)
süpermiş canım deneyeceğim ben de bakalım
rosense'den iste canım ilk başta orada şubemiz var diyolar ama daha sonra gittim şubenize numune veremeyiz dediler zaten çok çeşit yoktu orda kargo ücretini karşılıcam bana da gönderemez misiniz falan yazınca tamam diyolar kaydirigubbakcemile5
anladım ısrarcı olacaz yani:))
ama sanki burda onun şubasi yok gerçekten balım
banada gelen cevap
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ücretsiz cilt bakımı ve tester edinme fırsatını bulabilirsiniz.
bayi adresinide vermisler banada yakin bir yer:)))
banada gelen cevap
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ücretsiz cilt bakımı ve tester edinme fırsatını bulabilirsiniz.
bayi adresinide vermisler banada yakin bir yer:)))
deracine yolladım. bakalım ne cevap gelecek.
adres istemedi. tel mesaj ad soyad mail adresimi yazdım.
numune istiyorum dedim.
rosense'e salı günü adresimi verdim henüz gelmedi :gitme: yarın şehir sışına çıkıyorum ve 7 gün yokum :gitme: napsam sizce kızlar??
banada aynı maili attılar. bayinin evime çok uzak olduğunu oraya kadar gidemeyeceğimi söyledim. gönderecekleri numuneden memnun kalırsam bayiden aynı ürünü alacağımı anlattım. adresinizi verirseniz numuneleri göndeririz diye cevap verdiler
ısrarcı olmadan göndermiyolar yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?