Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben biraz geç kaldım ama rosense den numune istedim 6.mailimden sonra cvp geldi :lepi: . Bende sizin taktiklerinizden uyguladım dedim ki bayiliklerinize gittim.numune veremeyeceklerini söylediler falan. açık adresimi istediler ve bana gelen cvp şu;Karşı ödemeli olarak numune ürünlerimizden gönderilecektir.
ne yanı numuneliklerin parasını mi ödicem yoksa sadece kargo mu ???:1shok:

Ben de bi parfum magazasindan parfum almistim Numunelik verdiler cok kalici diye gittim numuneligin buyuk boyunu aldim guzel de kokuyodu hani Kullandim ama hic de numunelik kadar kalici degil Allah Allah ayni parfum nasil olur Ayni magazaya tekrar gittim orda calisan kadina sordum burdan parfum aldigimda numunelik vermistiniz numuneligi begenip buyuk boyunu aldim ayni kaliciliga sahip degil bu numunelikleri siz mi dolduruyosunuz yoksa size boyle mi geliyo dedim kadincagiz olabilir biz doldurmuyuruz bize boyle geliyo dedi Aceba numuneliklere bazi malzemeleri cok mu koyoyular marka parfum nasil da pahaliydi anlayacaginiz gitti onca param...

Kızlar numune veya bedava değil ama süper bir haber aldım , sanırım yazmak için en uygun yer de burası :)

Migros kozmetik reyonu birkaç güne kadar süper bir kampanya yapacakmış yılbaşı nedeni ile . Migros tan alabileceğiniz ürünler var ise bekleyin birkaç gün daha süper indirimli alın.

Bu güzel habere karşılık aşağıdaki linke fikirlerinizi rica ederim, teşekkürler :)

Acil fikirleriniz lütfen :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

kızlar doğadan çayı nasıl buldunuz? cevap yazmayı unuttum. ben çok beğendim. gerçekten demleme çay tadı. hiçbir sallama çayda bu tadı alamadım. teşekkürü hak ettiler valla :)

slm kızlarrr aranıza yeni katıldım burası çok sıcak bir ortam bayıldım valla:)))) bende rosenseye mail attım henüz cvp gelmedi bakalım gelcekmii..

kızlar doğadan çayı nasıl buldunuz? cevap yazmayı unuttum. ben çok beğendim. gerçekten demleme çay tadı. hiçbir sallama çayda bu tadı alamadım. teşekkürü hak ettiler valla :)

ben de çok beğendim canım lipt*nun çok kötü olduğunu fark ettim, d*ğuş çay bile daha iyi, ama doğadan en güzeliymiş iyi ki deneme numunesi gönderdiler.

kizlar gecmis sayfalarda okumustum,
dun loft kozmetik e mesaj attim,
5 ad. masaj yagi numunesi gondereceklermis, adres istediler.
kargoyu bizden mi aliyordu bunlar, bilen var mi?

dün xxxxxxxxxxxxxxxx a girdim. pastelin ve dr. murad ın anketlerini cevapladım bakalım ne olacak?
doğuş çaya da teşekkür mailimi yolladım.
youthanasıa7 cim evet iyiki gönderdiler. tercih edeceğim kesinlikle. herkese de tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:

aa, nerden aldin bu duyumu,
dogru mu acaba?
nerden takip etmek lazim caba? internet sitesinde yayinlarlar mi, yoksa marketw mi ugramak alzim ara ara???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…