• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rosense den kremlerim geldi 12 tane her üründen 2şer tane göndermişler kargom ups"den geldi 2.60 kargo ücreti :lepi: ama resimlerini ekleyemedim sinir oldumm

rosense den gelen nemlendirici maske var dışı yeşil
onu kullandınız mı hiç ? ben daha önce magazasından almıstım tester
kullandım gercektende yüzü acayip nemlendiriyor mis gibi
sadece bendemi böyle oldu siz de memnunmusunuz ???
yerimseniben

Tester gönderimini sadece bayilerimize yapabiliyoruz, satış noktalarını ziyaretinizde ürünlerimizi deneyip ayrıntılı bilgi alabilir, tester edinebilirsiniz. Size en yakın satış noktasını öğrenmek için İstanbul ana bayimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

bana da bu mail geldi kızlar bende bayilikler çok uzak bana bunun yerine numuneleri adresime gönderseniz olmazmı kargo masraflarını ben ödeyeceğim dedim bakalım ne cvp gelcekk kızlar bu arada mısıra da katıldım bakalım kazanacakmıyımmmkaydirigubbakcemile4

kizlar rosenseden bana gelen maile bakin;

"Adresinizi ıstanbul ana bayimize bildirdik. Numune ürünlerimizden gönderilecektir. Numunelerin kullanımından sonra satın alacağınızda vermiş olduğum adres bilgilerinden ulaşabilirsiniz."

yani numune gonderiyoruz ama denedikten sonra da bu bayiden alin diyorlar.
e bir deneyelim begenirsek tabi ki aliriz;
ben yuz nemlendiricisi ve goz cevresi niveadan baska marka kullanmam bittikce ayni kremimi gider alirim;
bakalim bana markami degistirtebilecek mi rosense..

rosense den gelen nemlendirici maske var dışı yeşil
onu kullandınız mı hiç ? ben daha önce magazasından almıstım tester
kullandım gercektende yüzü acayip nemlendiriyor mis gibi
sadece bendemi böyle oldu siz de memnunmusunuz ???
yerimseniben

aaaa valla unuttum. şu kış günü iyice tembel oldum ben yaaaaa. unutmassam hafta sonu yapayım.
nemlendiricisini ve temizleme sütünü kullandım. birer mink tüp bitti.

kıslar nıvea ya dün mail atmıştım. stick kullanıyorum ama yazın koltuk altım beyaz oluyor. yeni ürününüz double effect denemek istiyorum. ama stickleriniz fiat olarak pahalı. bu nedenle denemeden almak istemiyorum yazmıştım. daha önce numune istedim göndermediniz diye belirttim. bugün telefon geldi. numune gönderimi 1 senedir yok. ama kampanyalardan haberdar olmak istersiniz bildirelim dedi kız. tamam dedim. niveanın sitesine üye olmuştum.
ay her yere üye oluyorum sonra nereye üye olduğumu unutuyorum.

:roflol:

kizlar rosenseden bana gelen maile bakin;

"Adresinizi İstanbul ana bayimize bildirdik. Numune ürünlerimizden gönderilecektir. Numunelerin kullanımından sonra satın alacağınızda vermiş olduğum adres bilgilerinden ulaşabilirsiniz."

yani numune gonderiyoruz ama denedikten sonra da bu bayiden alin diyorlar.
e bir deneyelim begenirsek tabi ki aliriz;
ben yuz nemlendiricisi ve goz cevresi niveadan baska marka kullanmam bittikce ayni kremimi gider alirim;
bakalim bana markami degistirtebilecek mi rosense..

numune yolluyoruz ama satın alın diyorlar vay.
bende değiştirebilirim. henüz karar vermedim.

beğenmezsek nolcak?
kıslar valla her yeri kurutuyoruz adamlar numune dağıtımını kaldırıyorlar. :roflol:
bizden korkulur valla akannehir

canım doğadana nasıl ulaştın ben iletişimden ulaşamadımda yardımcı olursan sevinirim...

google amcaya doğadan çay yaz. karşına gelen sayfada doğadan diye bir yer çıkıyor. ilk sırada ona gir. üste siz yazan bölümün üstüne gel müşteri hizmetlerini tıkla.
soru ve görüşleriniz için form doldurunuz kısmını tıkla ve formu doldur.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

google amcaya doğadan çay yaz. karşına gelen sayfada doğadan diye bir yer çıkıyor. ilk sırada ona gir. üste siz yazan bölümün üstüne gel müşteri hizmetlerini tıkla.
soru ve görüşleriniz için form doldurunuz kısmını tıkla ve formu doldur.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım sağol yardımcı olduğun için opuyorumnanaktan

Migros u soran arkadaşlar , ben hediye almak için bakınıyordum kozmetik reyonuna , eşime de söyleniyordum pahalı falan diye. Bir görevli yaklaşıp " acil değilse almayın , yakında yılbaşı nedeni ile indirim olacak , benim söylediğim duyulmasın ama " dedi. ılan ederler tabii ama bu hafta sonu takip etmekre fayda var. :)

Back
X