Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hatta bazi yerlerde daha iletisim formunun basinda yaziyor "numune istemek icin bu formu doldurmayiniz" diye ;-))))

mesela ixora'dan.

kk hatunlari biktirmis herhalde ixora yi ))

çayı nasıl istiyoruz ben bulamadım yerini ayrıca dermotalica mı neydi o ürünü nasıl isticezz

çayı nasıl istiyoruz ben bulamadım yerini ayrıca dermotalica mı neydi o ürünü nasıl isticezz

Çay ın süresi geçti canım..Dermolagica nın sitesine girince zaten seni yönlendirir.cildinle ilgili speed mabbing mi neydi onu yapıyorsun..

evet cay da dermoda bitmiş yahu
sadece mısırınki devam edior bana geldi 6adet mısır konservesi :)
hadi hadi yokmu baska kampanya cok zevkli oluyor
kaydirigubbakcemile5

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ayın 25 inde olaya, farklı marka eski YÜZ kremlerinizin (antiaging) boş kutusunu getirip yenisini alıyormuşsunuz..detaylı bilgi sayfasında da var..yerimseniben

Son düzenleme:
kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ayın 25 inde olaya, farklı marka eski göz kremlerinizin (antiaging) boş kutusunu getirip yenisini alıyormuşsunuz..detaylı bilgi sayfasında da var..yerimseniben

ekim ayı için geçerliydi cnm bu kampanya, bitti yani artık

Kızlar pastelin sitesinde anket var.Her 35.kişiye hediyeler veriyolar.bilginize:)

ekim ayı için geçerliydi cnm bu kampanya, bitti yani artık
hayır tatlım ekim ayında da varmış haklısın, ama anasayfaya girdiğinde ücretsiz değişime katılın diye bir yazı çıkıyor orayı tıklarsan göreceksin canım 25-26-27 Aralık 2009 tarihinde de değişim var, detaylar yazıyor canım...yalnız ben göz kremi diye yazmışım GÖZ değil YÜZ KREMı olucak o, onu düzelteyim..

Son düzenleme:
olay kozmetik diye bir site var;
oraya girdim ama bisey yazmiyordu soylediginle ilgili canim.
?
canım olay kozmetik değil benim dediğim olay markası..senin baktığın birçok farklı markanın kremlerinin vs.. satıldığı bir site sanırım..sen olay krem falan diye aratırsan çıkar canım..türkiye sayfası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…