çayı nasıl istiyoruz ben bulamadım yerini ayrıca dermotalica mı neydi o ürünü nasıl isticezz
kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ayın 25 inde olaya, farklı marka eski göz kremlerinizin (antiaging) boş kutusunu getirip yenisini alıyormuşsunuz..detaylı bilgi sayfasında da var..yerimseniben
hayır tatlım ekim ayında da varmış haklısın, ama anasayfaya girdiğinde ücretsiz değişime katılın diye bir yazı çıkıyor orayı tıklarsan göreceksin canım 25-26-27 Aralık 2009 tarihinde de değişim var, detaylar yazıyor canım...yalnız ben göz kremi diye yazmışım GÖZ değil YÜZ KREMı olucak o, onu düzelteyim..ekim ayı için geçerliydi cnm bu kampanya, bitti yani artık
link vermek yasak canım pinkar diye arat..pastel in linkini verebilir misiniz
canım olay kozmetik değil benim dediğim olay markası..senin baktığın birçok farklı markanın kremlerinin vs.. satıldığı bir site sanırım..sen olay krem falan diye aratırsan çıkar canım..türkiye sayfası..olay kozmetik diye bir site var;
oraya girdim ama bisey yazmiyordu soylediginle ilgili canim.
?
özelden de yasakmış tatlıcım malesef :)) ama kolay bulucağını sanıyorum dediğim gibi aratırsan yerimsenibenözelden demek istedim canım, tamam sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?