Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol: :roflol:

yeşil nemlendirici maskeyi denedikten sonra yazarmısın
bakalım sende begenicekmisin ben yüz kremini begendim fena değil ve de çok hoş kokuyor
:1rolleyes:

ya bursada giren bi yer yok sheler ooldugu gibi yerinde bilen varmı hiç bursada she nerde ½50 indirim

akitracım deneyince yazarım canım.
kıslar she nin makyaj ürünleri % 50 indirimli. deodorantta yok.
ama çoğu mağazada kalpli kutuda parfüm deodorant vücut kremi var. 24 tl hobi de.

Bayimiz olduğu için merkezden gönderim yapamıyoruz. Adres bilgilerinizi gönderirseniz bayimiz ile görüşüp, karşı ödemeli olarak biz göndertebiliriz.

Firmamız ve ürünlerimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

kızlar müjdeee :dance: bu mesajdan önce 2 kez bayiliğin uzak olduğunu gidemeyeceğimi (ki öyle) adresime gönderebilme ihtimalleri olup olmadığını sormuştum kargo masrafını da ödeyeceğim demiştim sonunda yolluyorlarrr kaydirigubbakcemile3 adresimi yolladım şimdi bakalım ne zaman gelcek bu arada kuzenim için bebelac ve hero baby'a da yazdım. bakalım onlar ne zaman dönceklerrkaydirigubbakcemile2

Sonunda bugün Rosense numunelerim geldi... 2 aydır bekliyorum geçen gün tekrar mail attım göndermişler sağolsunlar...
4 adet yüz kremi
2 adet el kremi
2 tane peeling
2 tane göz çevresi kremi
2 tane temizleme sütü
Toplamda 12 tane...
opuyorumnanaktan
Çok sevindim valla 2.5 tl de kargo parası ödedim...
Resimde 10 tane var çünkü 2 tanesini arkadaşıma verdim (=

arkadaşlar değiştirme kampanyasından aldım total effects kremini spf 15 koruması da var. ilk kez kullanıcam güzel bir kreme benziyor. tavsiye ederim.. ankara'da cepa ve ankamall de var değişim standları.. aklınızda olsun.

mız mız mısıra ben cok mesaj attım öyle geldi heralde bi 8 9 mesaj atmısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…