Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar pastele üye olun,üye olanlara mail yoluyla gönderiliyor anket..sitesinde ben de bulamadım..o sizin gördüğünüz kazananlar listesi nisan ayına ait..

ben mahmure.com a girdim hani orda hemen kazana tıklayınca yorumların üst kısmında ad soyad adresini fln istio ya orayı dooldurdum ama sanırım yanlış yeri doldurmusum o doldurduğum yer ne işe yarıyor? başıma bela olmaz dimi sonra

kızlar bende daha önce bioxin nıvea gibi bi çok yerden numune istedim yanlı bioxin gönderdi diğerleri numune yoktur diye mail atmış başka nereleri gönderiyor paylaşalım kaydirigubbakcemile5

arkadaslar
burda verdıgınız lınktekı mısır konservesi kampanyasına katıldım fakat kazananlar lıstesınde 16 aralıktan sonrakı lısteler yayınlanmamıs.ve bende 3 gundur denıyorum.kazanan arkadaslar sız bu lısteden mı ogrendınız kazandıgınızı?ya da mail adresinize mi mesaj düştü?

evet evet o listede adın yazıyorsa kazanmıssın demektir benim adım yazıyordu 2 gün sonra konserverler geldi..

kıslar dermologica dan mektup geldi. içindede 2 tane numune ve %10 indirim çeki.
numuneler türkçe değil anlamadım akşam eşime soracağım.

bana mısır geldı ama mısırlar cok dandık..

sadece arkadasım bana yolllamıs ben de cevap olarak yollamıstım ona ,kazanmısım megersem ..

ama hıc mısır tadı yok ,mısır manyagı olan bır ınsan olarak hıc begenmedım .

canım nezaman geldı konservelerin?birde adın bu listelerde geçmiş miydi?
çünkü 16 aralıktan sonrakı kazananlar listesi yok kampanyada

canım nezaman geldı konservelerin?birde adın bu listelerde geçmiş miydi?
çünkü 16 aralıktan sonrakı kazananlar listesi yok kampanyada

oldu bır haaftayı gecmıs bıle olabılır ,listeye bakmadım ben haberım bıle yoktu mısır kazandıgımdan.

sans iste,
ben se kac kez denedim ama kazanamadim;

gecen pazar ardarda 10 tane mesaj gonderdim ama kazananlar listesinde adim yok yinede :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…