Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 294119 Eki Görüntüle 294121 Eki Görüntüle 294122 Eki Görüntüle 294123 Eki Görüntüle 294124 Eki Görüntüle 294125 Eki Görüntüle 294126 Eki Görüntüle 294129 Eki Görüntüle 294130
bunlarda benimkiler neyse halim o çıksın falım![]()
Canım çok içimden geldi sana bakmak, doğru yanlış çıkar bilemem ama içimden gelenleri söyleyim istedim
Aklında bazı soru işaretleri var çevrene çok fazla yansıtmadığın. Bu soru işaretleri uzun boylu bir insanla alakalı muhtemelen. Bu kişi oldukça şanslı biri. İçinde a ve e harfleri de olabilir bilemiyorum.
Siz arkanızda sinirli birini bırakmışsınız. Bu bi aşk ayrılığı değil, arkadaş ya da ailevi bi tartışma dolayısıyla birinin kalbi size kırık gibi. Bu kişinin aklından kötü şeyler geçiyor zaman zaman ama sizi üzecek şeyler yapmayacak kadar temiz kalpli birisi.
Sonunda para gelecek bi işle uğraşabilirsiniz, güzel bir kısmet olabilir ama çetrefilli bir yol. İçinde y harfi olan biri sizi bu yoldan alıkoymak isteyebilir. Ama bence bildiğinizi okuyun ve yapın.
Gözünü dikmiş sizi izleyen biri var. Muhtemelen ufak tefek bir kadın. Yaşı da sizden büyüktür sanıyorum. S ve a harfleri de içerebilir.
Minik minik gözyaşları döküyorsunuz, çok büyük nedenleri yok ama iyidir o kadar ağlamak, rahatlatır sonuçta :)
Ailenizden, akrabalarınızdan biri şanlı şerefli bi işe sahip olacak gibi. Bu hepinizi etkileyecek manevi anlamda.
Canım ben bunları gördüm, doğrudur yanlıştır bilemem. Yanlış olma ihtimali çok, bilmiyorum çünkü fal bakmayı ama içimden geldiişte![]()