• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedava Kahve Falı Bakıyorum Dolandırıcılara Nispeten ?

Canım çok içimden geldi sana bakmak, doğru yanlış çıkar bilemem ama içimden gelenleri söyleyim istedim :34:

Aklında bazı soru işaretleri var çevrene çok fazla yansıtmadığın. Bu soru işaretleri uzun boylu bir insanla alakalı muhtemelen. Bu kişi oldukça şanslı biri. İçinde a ve e harfleri de olabilir bilemiyorum.
Siz arkanızda sinirli birini bırakmışsınız. Bu bi aşk ayrılığı değil, arkadaş ya da ailevi bi tartışma dolayısıyla birinin kalbi size kırık gibi. Bu kişinin aklından kötü şeyler geçiyor zaman zaman ama sizi üzecek şeyler yapmayacak kadar temiz kalpli birisi.
Sonunda para gelecek bi işle uğraşabilirsiniz, güzel bir kısmet olabilir ama çetrefilli bir yol. İçinde y harfi olan biri sizi bu yoldan alıkoymak isteyebilir. Ama bence bildiğinizi okuyun ve yapın.
Gözünü dikmiş sizi izleyen biri var. Muhtemelen ufak tefek bir kadın. Yaşı da sizden büyüktür sanıyorum. S ve a harfleri de içerebilir.
Minik minik gözyaşları döküyorsunuz, çok büyük nedenleri yok ama iyidir o kadar ağlamak, rahatlatır sonuçta :)
Ailenizden, akrabalarınızdan biri şanlı şerefli bi işe sahip olacak gibi. Bu hepinizi etkileyecek manevi anlamda.

Canım ben bunları gördüm, doğrudur yanlıştır bilemem. Yanlış olma ihtimali çok, bilmiyorum çünkü fal bakmayı ama içimden geldiişte :27:

nolurrrr kahve falından anlayan birileri falıma baksınnnnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $Fotoğraf0054.jpg
    $Fotoğraf0054.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0057.jpg
    $Fotoğraf0057.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf0061.jpg
    $Fotoğraf0061.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0055.jpg
    $Fotoğraf0055.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $Fotoğraf0056.jpg
    $Fotoğraf0056.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 55
Canım çok içimden geldi sana bakmak, doğru yanlış çıkar bilemem ama içimden gelenleri söyleyim istedim :34:

Aklında bazı soru işaretleri var çevrene çok fazla yansıtmadığın. Bu soru işaretleri uzun boylu bir insanla alakalı muhtemelen. Bu kişi oldukça şanslı biri. İçinde a ve e harfleri de olabilir bilemiyorum.
Siz arkanızda sinirli birini bırakmışsınız. Bu bi aşk ayrılığı değil, arkadaş ya da ailevi bi tartışma dolayısıyla birinin kalbi size kırık gibi. Bu kişinin aklından kötü şeyler geçiyor zaman zaman ama sizi üzecek şeyler yapmayacak kadar temiz kalpli birisi.
Sonunda para gelecek bi işle uğraşabilirsiniz, güzel bir kısmet olabilir ama çetrefilli bir yol. İçinde y harfi olan biri sizi bu yoldan alıkoymak isteyebilir. Ama bence bildiğinizi okuyun ve yapın.
Gözünü dikmiş sizi izleyen biri var. Muhtemelen ufak tefek bir kadın. Yaşı da sizden büyüktür sanıyorum. S ve a harfleri de içerebilir.
Minik minik gözyaşları döküyorsunuz, çok büyük nedenleri yok ama iyidir o kadar ağlamak, rahatlatır sonuçta :)
Ailenizden, akrabalarınızdan biri şanlı şerefli bi işe sahip olacak gibi. Bu hepinizi etkileyecek manevi anlamda.

Canım ben bunları gördüm, doğrudur yanlıştır bilemem. Yanlış olma ihtimali çok, bilmiyorum çünkü fal bakmayı ama içimden geldiişte :27:

çok teşekkür ederim cnm ağzına sağlık:71:

Merhaba canım bende baktırmak istiyorum tabii bakarsan :)
Şimdiden çok teşekkür ederim bakarsan çok içimden geldi :)

13-19-7-4-2-9

merhaba arkadaşım. rica etsem bana da bakar mısın? maddi durumum hiç iyi değil o yüzden gidemedim de bu ara baktırmak için. erkek arkadaşımla sürekli anlamsız ayrılıklar yaşıyoruz ama bir türlüde kopamıyoruz birbirimizden. işimle ilgili bir şeylerde olabilir. şimdiden teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda bakabilirsin. :17:

$26112011388.jpg $26112011389.jpg $26112011390.jpg $26112011391.jpg $26112011393.jpg $26112011394.jpg

cnm bende baktirmak istiyorum cnm bakarsan coook memnun olurum yasim 31 ikizler burcu yum
sayilar: 4 2 5 10 8 7, bi iliskim var ne olcagiz, nereye gidiyo iliskimiz merak ediyorum cnm. bu aralar fazla görüsemiyoruz is yogunlugundan ve acaba nezaman karsiliki görüscegiz

Rica etsem müsait zamanında banada bakar mısın? cnm 2 5 7 8 10 11 23 yaşındaym ...Genel anlamda ne görürsen cnm şimdiden kocamann teşekkür ediyorum .

merhaba. bana da bakabilir misin? çok enteresan bir fal çıktı, anlam veremedim, olumsuza da yorma istemedim. çünkü bu saıralar bazı problemlerim var erkek arkadaşımla, onla iyi olacak mı kötü mü olacak, benim için hayırlı mıdır değil midir, çok ikilemde olduğum bir zaman yaşıyorum....

$IMAG0353.jpg $IMAG0351.jpg $IMAG0352.jpg

Ayy yeni gördüm burayı bana da bakar mısın dicem ama kimse ortada yok.
Ne zaman yazsam illa ortadan yok oluyorlar daha bakamadılar.
Merak ediyorum ya kimse bişi demiyo.
Ben gene de sayı yazayım.
Adım Necmiye akrep burcuyum...
Özellikle bebek için bakan biri olursa çok mutlu olucam.
Sayılarımı vereyim bari belki olur :(
1 9 11 7 3 8 12

Arkadaşlar kendiniz de bakabilirsiniz falınıza. Olay basit. O verdiğiniz rakamlar tarotun majör kart numaralarıdır. Toplamda 22 tanedir. 0dan başlar 21. sayıda son bulur.

Bu linkte kartlar, numaraları ve anlamları yer alıyor. Önce sayı seçin, sonra okuyun. Okuduktan sonra hepsini birleştirip anlam çıkarmaya çalışın. Ama bence gereksiz. Çünkü doğru bir sonuç almak böyle olabilecek bi iş değil. Hem yorumlamak da oldukça zor.

Tarot Kartları ve Arcana Majör Anlamları

Yukardaki arkadasa katılıyorum kartlara öyle bakıyor heralde kendinizde bakabilirsiniz buna kahve falı bakıcam demiş ama ortalıklarda yok. neyse öyle olsun

ay hep bende geç görürüm böle şeyleri,
rica etsem banada bakarmısın..
2,4,6,8,10,12

çaresiz bi dönemdeyim baktıktan sonrada sen kısa bi yorum yaparmısın rica etsem..

şey bide kahve eğer kendi evinde yapıp bana bakıp yazabilirmisin hani olduda tarot çok uzun gelirse sana, bi içimlik kahve benim adıma niyet edip bakabilirmisin?

canım inşallah çok şey istememişimdir :(
inan zor bi dönemdeyim her kapıyı çalıyorum :(

Hayır madem konu sahibi devamını getirmeyecek niye böyle bir konu açıyor ki? Talebin çok olacağını tahmin edememiş olamaz diye düşünüyorum!!!!!

Back