• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama kaynamam bi kere aramıyor sormuyor

Başına dert arıyorsun belli
Bırak boşver kv hayat cokgüselllllll 😁

Kızıyor ama hanımefendi gitmedigim zaman, eşime söylüyor gelin gelmiyor aramıyor,o yüzden, eşim için gidiyorum ,
Onun için olsaydı hiç gitmezdim
Valla bana soylediklerinden sonra ben tamamen kestim gorusmuyorum gayet mutluyum esimde pek gitmiyor , kendileri bilirler 😒 dusuk yapip kurtaj oldugumda gelmisti sesini duyunca daha cok moralim bozulmustu

Gitmedigim zaman kızıyor, trip atıyor,ortada bi şey yok, cocuk gibi ya, o kim ki ben onun triplerini cekecem,
Eşime söylüyor gelin gelmiyor aramıyor, şikayet ediyor beni,ama eşim demiş ki beni karışmayın,ne varsa kendi aranızda çozuyun demiş .
Eşim için gidiyorum , arıyorum
Bana kalsaydı ne giderdim ne arardım sorardım
Trip atsın iki atar sen takmayınca zamanla bırakır

Çocuğu kayınvalideniz sevinsin diye yapmadığınıza göre sorun yok
Gercekten yani cocugu kaynananızamı yaptınız
Ne guzel karısmasın ıste ,sormasın sizede gün dogar hiçbişeyinize karısamaz o hakkı bulamaz .
Bence hamılelıgınızın keyfını cıkarın bosverın dıgerlerını

Gercekten yani cocugu kaynananızamı yaptınız
Ne guzel karısmasın ıste ,sormasın sizede gün dogar hiçbişeyinize karısamaz o hakkı bulamaz .
Bence hamılelıgınızın keyfını cıkarın bosverın dıgerlerını
Karışıyor ama doktor bi liste vermiş Kan testleri için,kaynanam dedi ki eh bunları yapma,benim kızım da yapmamış, özel hastanede gidiyorum,niye özel hastanede gidiyorsun,benim akrabam devlet hastanede gitti,yok böyle yok şöyle.
"Ben hamile olduğum zaman hic hastanede gitmemişsim diyor, doğum yaptığım zaman doktor evde geldi, hastane vardı ama ben gitmiyordum diyor,bana ayrı söylüyor eşime ayrı söylüyor..

Bir yıldır evliyim,3 aylık hamileyim.
Ama kaynamam bi kere arayıp sormuyor beni.Hamile olduğumu söylediğimde sadece tebrik etti, hiç sevinç görmedim. riskli bir hamilelik geçiriyorum, bütün gün evdeyim, uzanıyorum fazla iş yapmıyorum.Benim evim ve kaynanamın evi yan yana.Hic gelmiyor.
Gitmediğim zaman, kaynanamı aramadığım zaman bana kızıyor.Ama benim orda hıc gidesim yok.Ben seni kızım gibi seviyorum diyor.Bana hıc öyle gelmiyor.
Ben oraya gittiğimde hep görümcelerim oluyor. Kimse benimle muhatap olmuyor, telefonda bakıyorlar,benim canım sıkılıyor öyle.Beni hıc yakın tutmuyorlar...
Önceden ben çalışıyordum,ama riskli gebelik olduğu için işten çıktım.Kaynanam bunu öğrendiği zaman yüzünü görseydiniz.Cok bozuldu.Kayinpederim ve kaynamam dediler ki erken değil mi işi bırakmak için,sanki ben keyften bıraktım.
Kaynanam her zaman bebek için çok erkendi diyor şimdi yapmasaydiniz,hayat çok zor diyor,bak şimdi sen calismiyorsun evdesin,benim oğlum nasıl yapicak tek.Borçlarınızı yeni bitirdiniz,Önce siz ikiniz kendinizi toparlasaydınız ondan sonra bebek için düşünseydiniz.Her gittiğimde bana bunu söylüyor. Beni sinir ediyor.
Biz aslında bebek düşünmüyorduk şimdi,ama oldu, beklemiyorduk, sürpriz oldu.
Kaynanam bunu bile bile durup durup söylüyor bana yukarı yazdıklarımı.
En son sinirlendim dedim
Anne bak sen şimdi bunu söylüyorsun bana,ne değişiyor,?Bı kere değil her zaman söylüyorsun ne kazanıyorsun, değişen bi şey yok dedim,olan oldu,her çocuk rızkiyla gelir dedim.
Ama kaynamam yeni durmuyor Daha önceden tedbirini almalıydın yani şimdi çocuk yapmamalıydın..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin. Bende aynı senin gibi çalışıyordum şimdi hamileyim diye evden çalışıyorum bizimde evimiz yan yana, sözde sevindi benimki 1 iş yapsa 2 oturur kızı dibimizde ne gelir ne ilgilenir. Üzerine de gelin var der. Neyse sorsan kaynanama beni kızı olarak görür, bana yardım ediyor iş yapıyor hanımefendi ama hiçbir şey yapmaz bulaşıkları da makineye koymama laf eder üzerine karışacak bir şey bulur.
Bunların hepsi böyle ne yazık ki, sorsan bizleri kızı olarak görürler ama el kızı hissettiriyorlar. Günah bebeğe yaptığı çok büyük günah vebal alıyor haberi yokkkkk ahhh tutar emin ol sen canını sıkma kendini üzme, derin nefesler al

Başlığın güzelliği ❤️
Değerini bilmiyorsunuz şöyle kadınların 😄

Back