• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedava Kahve Falı Bakıyorum Dolandırıcılara Nispeten ?

canım banada bakabilirmisiiiiin
3-2-7-6-10-4

kahve falınada baktırmak isterim ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum:/

canım banada bakabilirmisiiiiin
3-2-7-6-10-4

kahve falınada baktırmak isterim ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum:/

pcye yüklediysen mesaj yazarken yukarda işaretler var dünya zarf fln bide flim şeridi var en sonda onun yanındaki çerçeveye tıkla from computer dosyaları seçe tıkla sonra resmin nerdeyse ordan bul yükle canım

çok teşekür ederim arkadşım el becerisi olan bi insan olduğum doğru bi işim yok ama zihinsel oyunlardan hoşlandığımda doğru ve çabuk sıkıldığımda ama başladığım işi yarım bırakmaktan hoşlanmam hemen yeni arayışlar içine girdiğimde doğru çoook teşekür ederim zahemtn için öptüm balım :34:

genel olursa sevinirim canım :30::54:

1.Kart: Bu kart sizin istediğiniz ve arzu edilen sonucu temsil etmektedir.
Kılıçların Kralı TERS
Ters çevrili Kılıçların Kralı, ön yargılıdır. Kincidir, intikam peşinde koşar. Parlak zekasını kötülükler için kullanır; komplo kurar, entrikalar çevirir. Acımasız, alaycı ve şüphecidir.

2.Kart: Bu kart geçmişinizin istek ve arzularınızı nasıl etkilediğini temsil eder.
Kupaların Şövalyesi TERS
Sevgi, sanat ve hassasiyet geride kalmıştır. Duygusal gerçeklerden veya sırtlanmak istemediğiniz sorumluluklardan kaçışı ifade eden bu kart, sizi yapabileceğiniz aldatmalar ve yalandan ötürü uyarmaktadır. Sevgi, sanat ve hassasiyet geride kalmıştır. Duygusal gerçeklerden veya sırtlanmak istemediğiniz sorumluluklardan kaçışı ifade eden bu kart, sizi yapabileceğiniz aldatmalar ve yalandan ötürü uyarmaktadır.

3.Kart: Bu kart sizin yakın gelecekten neler beklediğinizi temsil eder.
Güneş
Yeniden doğuş anlamını taşır. Bu kart, başarı ve mutluluğu getirir. Eğitimde, kariyer ve sanatsal alanda başarı sağlanacağı anlamına gelir. Aile ve aşk ele alındığında bir evlilik kartı olabilir. Sağlığın iyi olması demektir. Liderlik kavramı bu kartla bağdaştırılır. Sorunların üstesinden gelinir adeta yeniden doğulur. Bu yeniden doğuş fiziksel değişimle de kendini gösterir. Öz güven bu kartın simgesidir.

4.Kart: Bu kart size yakın geleceğin hayatınıza etkilerinin neler olacağını, arzu ve isteklerinizi nasıl etkileyeceği hakkında bilgi verir.
Yıkılan Kule TERS
Beklenen bir değişikliği simgeler. Bu kart ters çevrildiğinde de yıkıma işaret eder. Gerçekler, doğrular bu kartı seçen kişi için pozitif durumları doğurur. Bu kartı seçen kişi yıkımı önceden bilir ve hazırlıksız yakalanmaz. Bencilliğinden kurtulmuştur.

5.Kart: Bu kart başkaları tarafından alabileceğiniz yardımları temsil eder.
Kılıçların Kraliçesi
Kendine hakim olma özelliğini vurgulayan bu kart, evli ya da herhangi bir beraberliği olanı ilişkisinde kendine fazla güvenen bir profille sunar. Kalbinden çok aklı onu yönetir. Keskin ve eleştirici, çözümleyici ve kavrayışı güçlü olabilir. Doğruluk, serbestlik, eşitlik ve eğitim en temel amaçları ifade eder. Gazetecilikten teknolojiye kadar birçok iletişim mecrası bu tip kişilerin ilgi alanıdır.

6.Kart: Bu kart sizin olası aykırılıklara veya karşıt kuvvetlere karşı hazırlıklı olmanızı temsil eder.
Kılıçların Dokuzlusu TERS
Yeni açılımlar, ümit edilen hedefler içinde bulunduğunuzdan durumdan kurtulmanızı sağlayacaktır. Halihazırdaki probleminizin kısa sürede çözümleneceğini ve bunun için biraz sabırlı ve inançlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

7.Kart: Bu kart size istek ve arzularınızı ele geçirmek için yapmanız gereken en iyi davranış biçiminini temsil eder.
İmparator
Tüm planların gerçekleşeceğine işaret eder. Liderlik ve güç bu karttadır. Mantık ön plandadır. Bu kartı seçenin analiz yeteneği güçlüdür, sorumluluk sahibidir ve öz güveni yüksektir. İmparator, tam disiplinli bir babayı simgeler. Bu kişiler genelde yüksek makama gelecektir.

8.Kart: Bu kart size istek ve arzularınıza nasıl ulaşacağınız konusunda rehberlik eder.
Büyücü TERS
Yarım kalan işleri temsil eder. Kötü amaçlar için planlar gerçekleşir. Bu kartı seçen kişi, genellikle güvenilmez bir kişiliğe sahiptir.

9.Kart: Bu kart uygulanan yönlendirmeler sonucunda beklenilen sonucu temsil eder.
Tılsımların Altılısı
Size sıkıntı yaratan olayların bitmesi ve parasal anlamda yaşayacağınız bir ferahlamanın dengesi göze çarpıyor. Bu dönemde yapılacak yatırımlar, katlanarak geri dönecektir. Yatırımı sadece iş anlamında düşünmemek gerekir. Bir kişiye hatta eğitim alan birine yapılacak yardım da olabilir bu. Dolayısıyla sadece parasal anlamda bir kar değil, manevi anlamda da iç huzur sağlayacak karlılık da söz konusudur.

bu işten hiçbi çıkarım yok bi tek kendi kahve falıma bakamıyorum bide fazla yakınlarıma ondan hariç herkeze yorum yapabiliyorum.resimlerinizi yükliyin bakıyım falınıza :)

Lütfen bana da bakabilirmisin ? Ben telefonla bu Site yi okuyorum Email adresin varmi fotoraflari oraya gondersem olurmu ?

çok teşekür ederim arkadşım el becerisi olan bi insan olduğum doğru bi işim yok ama zihinsel oyunlardan hoşlandığımda doğru ve çabuk sıkıldığımda ama başladığım işi yarım bırakmaktan hoşlanmam hemen yeni arayışlar içine girdiğimde doğru çoook teşekür ederim zahemtn için öptüm balım :34:

ne demek tatlım her zaman :) o güzel sözlerin için çokk çokk teşekkürler :54:bende seni öptüm canım

Back